Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2015. 16:58h.

Iceta acusa Mas de no “donar la cara”

“Només encadenen anticipacions electorals aquells governs que han fracassat”

Iceta acusa Mas de no “donar la cara”

Imatge de l'acte

El primer secretari del PSC i candidat a la Presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “estem davant d’una segona convocatòria anticipada d’eleccions i, per tant, davant l’evidència d’un fracàs polític clamorós”. A més, ha acusat Artur Mas de no voler “donar la cara”.

“Només encadenen anticipacions electorals aquells governs que han fracassat. Els governs que hem tingut des del 2010 han estat governs de l’embolic, de les retallades en protecció social i de cap avenç concret. No hi ha hagut consulta amb efectes reals ni pacte fiscal”, ha afegit.
 
A l’acte de la foto de totes les candidatures socialistes per a les eleccions al Parlament de Catalunya, celebrat aquest matí al Parc de Joan Reventós de Barcelona, Miquel Iceta ha subratllat que “som el primer partit català a presentar les seves candidatures senceres i el seu programes electoral. No hi ha cap altre partit que tingui programa i no sabem si l’arribaran a tenir, però nosaltres sí. Espero que a la campanya electoral puguem discutir de programes, però sembla que alguns volen reduir els temes a debat”.
 
“Perquè es presenta la llista de Mas per a la independència amb el format que ho fa? Primera raó: perquè Mas no volia donar la cara, no volia retre comptes de la seva gestió, i per això s’havia d’amagar darrere d’altres. I volien anar junts per difuminar la seva responsabilitat, perquè no puguem demanar ni responsabilitats del passat ni, en el cas que arribessin a governar, demanar responsabilitats del present i del futur”, ha dit el candidat socialista.
 
Segons Miquel Iceta, “de les eleccions del 27 de setembre en sortirà una majoria parlamentària. I el que hem de decidir és si volem que segueixi la majoria que hem tingut fins ara. La nostra oferta política és ben senzilla: una Catalunya millor i una Espanya diferent. Amb la idea al cap d’establir amplis acords i de no trencar la transversalitat del catalanisme, que el que vol és la prosperitat del país, l’enfortiment del seu autogovern, i las defensa dels nostres interessos, la nostra identitat i del nostre patrimoni natural”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 viva la pepa, de liechtenstein, 27/07/2015 - 19:01

aquest, molt parlar molt parlar de donar la cara, però l'únic que l'interessa de veritat es donar pel sac.

#1 Quim, Sant Cebrià de Vallalta, 27/07/2015 - 19:00

Francament Iceta... ets lamentable (a més de ser un mentider i cínic).