Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2018. 12:11h.

Iceta afalaga Torra

"Quan el coneixes tens ganes d’emportar-te’l a sopar”

Iceta afalaga Torra

El líder del PSC, Miquel Iceta, en declaracions a El món a RAC1, ha assenyalat que "si només coneixes els textos de Quim Torra no te l’emportes a sopar però quan el coneixes tens ganes d’emportar-te’l a sopar”. Iceta ha celebrat la trobada de dijous entre la vicepresidenta espanyola Carmen Calvo i el vicepresident Pere Aragonès: “Estic molt content que es faci ràpidament. Aquí hi ha potser més marge”.

“Tothom és molt conscient de les diferències de partida. I també de les diferències que tenim Catalunya en dins. Torra tindria més força si representés una majoria molt més àmplia del Parlament”, ha apuntat, a més d'advertir que les diferències sobre el dret a l’autodeterminació "és un carreró sense sortida. No crec que vegi un referèndum sobre el dret l’autodeterminació per la independència”.

“Hi ha gent que pensa en un referèndum i jo penso en dos: un de reforma constitucional i un altre de reforma estatutària. Jo penso que tot això s’ha de votar com va dir ahir el president Torra”, ha assenyalat. “Hem de denunciar tots aquells que volen torpedinar el diàleg fins i tot abans que es produeixi. Em costa acceptar l’intent de Ciutadans de fer impossible qualsevol diàleg”, ha criticat.

“Ciutadans competeix en radicalisme amb el PP. Senzillament estan en contra i pensen que qualsevol diàleg simplement és una cessió”, ha insistit. “A Catalunya no es practica l’apartheid, com diu Soraya Sáenz de Santamaría. Això és un insult. Jo la conec. La única explicació d’expressions tant gruixudes és que estan de Congrés. A Catalunya hi ha divisió, posicions molt enfrontades, però no un apartheid”, ha assegurat.

També ha explicat que “aniria a veure els presos si no fos públic. Estem fent moltes coses però mai públiques. El PSC ha empès el seu trasllat a presons catalanes. La creació d’un clima de diàleg també és una bona condició”.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#27 CATA...QUEEEE, Montcada i Reixac, 11/07/2018 - 17:06

Iceta...eres un impresentable...como el 99,9 % de los sociOlistOs...

#26 Carlos, Barcelona, España, 11/07/2018 - 07:50

Muy mal, Iceta. Hace dos días José Bono comparaba a Torra con un "nazi", y nadie desde el PSOE-PSC lo ha desautorizado. Ahora este dice que se iría a comer con una persona que ha llamado "bestias" a todos aquellos catalanes que tienen como propia la lengua de Cervantes. ¡Fatal! Están contemporizando con el monstruo del ultra nacionalismo.

#25 Torrao, Barcelona, 10/07/2018 - 23:52

Miquel, carinyo, tinc 55 anys, els meus fills son molt grans i no hi tinc res a perdre???

#24 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 10/07/2018 - 19:21

¡Lo que hacía yo cuando era joven! Si me gustaba una chica, me la llevaba a cenar. Y luego, a mi piso a pasar la noche.

#23 Fierecita, Montgat, 10/07/2018 - 19:00

Al huerto Iceta, llevatelo al huerto. Que entre nabos y pepinos siempre te encuentras una cebolla.