Política · 9 d'Octubre de 2017. 14:53h.

Iceta demana a Puigdemont que aturi la DUI “per patriotisme”

“Hem vist aquests dies com tot el que s’havia promès al voltant del procés era fals”

Iceta demana a Puigdemont que aturi la DUI “per patriotisme”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta,  ha fet un emplaçament al President Puigdemont: “li demano que per patriotisme, en defensa de l’interès dels catalans i de les institucions de l’autogovern, s’abstingui demà de fer una DUI en directe, en diferit o simbòlica. El món ens mira, efectivament, però sobretot els catalans ens miren”.

El Primer Secretari del PSC ha fet aquestes declaracions a la seu central del partit després d’una reunió de la comissió executiva en la qual també ha participat una delegació del PSOE encapçalada pel seu Secretari General, Pedro Sánchez.

Iceta ha afirmat que “hem vist aquests dies com tot el que s’havia promès al voltant del procés era fals. S’ha produït una gran divisió al nostre país, des d’Europa ens han dit que fora de l’estat de dret no hi ha solució per a res, i s’està provocant una inestabilitat econòmica de cavall”.

Iceta, que ha dit sobre les empreses i bancs que marxen de Catalunya que “volem que tornin el més aviat millor. Entenem que és el resultat de la inseguretat jurídica i política creada pel Govern, però que pensin en el conjunt del país, en el conjunt de catalanes i catalans”.

3 Comentaris

Publicitat
#2 Pep, Bcn, 09/10/2017 - 17:29

Haciendo lo que hay que hacer ,de forma discreta y sin postureos para realmente dar una salida a esto. No son los mas, es cierto ,pero aun hay gente responsable y honrada en politica.

#1 botifler1914, Sinitaca, 09/10/2017 - 15:11

Donde estabas ayer?????
Más tontete no se puede ser.

#1.1 Capit@n España, HABEIS PERDIDO, 09/10/2017 - 15:16

Estaba bailando un mambo..Que es para lo único que sirve. Que diferencia con Borrell, ese si que es un líder y no un payaso cobarde.