Publicitat
Política · 10 de Gener de 2016. 19:28h.

Iceta demana "desgovernamentalitzar" TV3 i Catalunya Ràdio

El líder del PSC insta Carles Puigdemont a adquirir aquest "compromís"

Iceta demana "desgovernamentalitzar" TV3 i Catalunya Ràdio

La tertúlia de Catalunya Ràdio aquesta tarda al Parlament

El primer secretari del PSC i president del grup parlamentari socialista, Miquel Iceta, ha reclamat la "desgovernamentalització" de TV3 i dels mitjans públics. “Fora bo sentir algun compromís del candidat sobre desgovernamentalització dels mitjans de comunicació públics”, ha demanat a Carles Puigdemont durant el debat d’investidura.

Iceta, d’altra banda, ha retret que Junts pel Sí i la CUP no hagin parlat amb els altres grups per arribar a altres acords. “És que no atendran cap plantejament ni proposta dels grups que representen el 52% dels catalans?”, ha preguntat.

El líder dels socialistes catalans ha dit que "el respecte al pluralisme obliga al diàleg amb l’oposició, a no bloquejar per sistema les seves iniciatives” i ha reclamat al futur president que “escolti i treballi també pel 52% dels catalans que no van votar ni Junts pel Sí ni la CUP”.

Miquel Iceta també ha recriminat als grups sobiranistes que “no tenen cap dret a situar les institucions fora de la llei, ni cap mandat democràtic per a fer aquest pas”.

“La majoria que han obtingut els habilita per governar, però no per perseguir la independència exprés” i ha advertit que “ens hi oposarem de forma aferrissada en defensa de l’interès de Catalunya i de tota la seva gent”.

Iceta ha recomanat “seny, serietat, calma, prudència i humilitat” al futur president de la Generalitat, Carles Puigdemont, perquè considera que “només trobarà l’encert si treballa per tots els catalans”.

Finalment, ha detallat les prioritats del seu grup: “crear llocs de treball, defensa estat benestar, combatre la corrupció i resoldre encaix Catalunya-Espanya”. “No podem deixar-ho tot pendent del dia que ingressarem a l’arcàdia feliç que prometen. Cal treballar des d’ara”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Terraxa, Terrassa, 12/01/2016 - 12:58

Per enèssima vegada, cal tancar TOTS els mitjans de comunicació públics (locals, autonòmics i estatals), estan només al servei de l'ego i butxaques de polítics i periodistes amb càrrec a la butxaca del ciutadà contribuient.
Per cert, al Fogasa, res de ERE's ruinosos com el de RTVE.

#5 moianes, Moià, 11/01/2016 - 09:55

L´Iceta primer s´hauria de preocupar del seu país que és España i desgovernametalitzar als seus amics de l´odi cap a Catalunya que han tingut sempre fomentat pels mitjans españols i la classe polìtica.

#4 Lola Garcia Rufián, L'Hospitalet ( Barcelona), 11/01/2016 - 00:07

Los del PSC no se enteran,y bien q lo siento, Iceta siendo el más listo, tienen o si no lo disimula muy bien
y no digamos todos los demás del partido," el complejo"
de no ser catalanes " puros" como los Maragalls" y otros sea muy, catalanistas, casi separatistas...q mal les hicieron los burgueses !

#1 Marc, Tarragona, 10/01/2016 - 20:38

Més fàcil es tancar-la.

#1.1 Jaume, Barcelona, 11/01/2016 - 00:28

I més absurd. No s'ha de tirar el nen amb l'agua bruta de la banyera.