Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2013. 09:56h.

Iceta descarta la consulta el 2014

"No hi ha cap dirigent polític català que em digui que vol fer la consulta el 2014"

Iceta descarta la consulta el 2014

Iceta, en una imatge d'arxiu

El diputat del PSC, Miquel Iceta, ha manifestat que "és obvi que el 2014 no hi haurà consulta". En una entrevista a El matí a Catalunya Ràdio, ha explicat, en aquest sentit, que "no hi ha cap dirigent polític català que em digui que vol fer la consulta el 2014".

Tot i això, el secretari primer del Parlament ha dit que està "a favor de la consulta", però ha demanat que s'inclogui "el federalisme" en la pregunta. D'altra banda, ha descartat fer una declaració unilateral d'independència perquè "cal tenir lligats suports que ara no hi són".

També ha apuntat que el concepte estat propi "no m'agrada perquè és equívoc. Estat propi és Jalisco" i, en aquest sentit, ha apuntat que "la majoria de ciutadans quan escolten estat propi entenen estat independent. Jo si fos independentista estat propi no em faria la peça".

Iceta també ha valorat la trobada de demà entre el president de la Generalitat amb Rubalcaba i Pere Navarro. "No crec que Rubalcaba surti de la reunió amb Mas admetent el dret a decidir de Catalunya", ha manifestat. 

D'altra banda, el diputat socialista ha parlat sobre el seu futur i no ha descartar ser candidat per a les eleccions al Parlament europeu. Si em faria il·lusió anar al parlament europeu? Ara mateix, qualsevol cosa que posés distància, m'agradaria", ha exposat.

Finalment, Miquel Iceta no veu Carme Chacón, que treballa com a professora resident de la Universitat Miami Dade College des de setembre, com "a candidata a la secretaria general del PSOE, però potser sí a la presidència del govern espanyol".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 Tocqueville, Barcelona, 24/10/2013 - 19:13

Fa 35 anys que està agafat a la mamella del PSOE, enganya al personal i la mediocritat política impera per arreu. Diu tants disbarats vers el federalisme com Duran sobre el confederalisme, segurament ens pren per ignorants. Iceta assabentis d'un cop que quan un vol fer societats sense socis ho té cru.

#19 Barcelona, Barcelona, 24/10/2013 - 17:16

Doncs crec que Iceta ha estat bastant clar. D,altres voldran continuar vivint en el seu conte particular, que només afavoreix les comptes particulars d,altres.

#18 Gerard del Clot, Donec Perficiam, 24/10/2013 - 16:47

35 anys vivint de la política i encara belluga ... Treballarà algun dia ?

#17 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 24/10/2013 - 15:22

El seu pensament és la seva pròpia frustació.

#16 BEJOTA, BCN, 24/10/2013 - 15:00

Joaquín Almunia afirma que solo dice "la verdad" al asegurar que una Cataluña independiente estaría fuera de la UE.
lainformacion.com

jueves, 24/10/13
Espera que no se llegue a esa "hipótesis" y confía en que se busquen "fórmulas de entendimiento y de superación de diferencias".