Publicitat
Política · 6 de Març de 2016. 13:15h.

Iceta diu que l'acord entre Junts pel Sí i la CUP "fa aigües"

El líder del PSC afirma que "l'únic consols és que queden només 16 mesos"

Iceta diu que l'acord entre Junts pel Sí i la CUP "fa aigües"

Miquel Iceta

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha furgat en les recents diferències entre Junts pel Sí i la CUP, i ha destacat que l'acord "fa aigües, Aigües Ter Llobregat", en referència a la proposició del PSC que el Govern va perdre dijous i que aposta per retornar la titularitat pública a l'empresa d'aigües privatitzada.

També ha destacat que voten diferent en qüestions educatives i sanitàries i fins i tot ha recordat que Junts pel Sí es divideix davant el monument franquista a Tortosa. "L'únic consols és que queden només 16 mesos", ha apuntat durant la seva intervenció al consell nacional del PSC.

Iceta ha apuntat que el full de ruta sobiranista "és impossible i no compta amb el suport de la majoria de catalans", cosa que porta el país a "la paràlisi". "No es pot enganyar a la gent, no hi ha camí unilateral i il·legal cap a la independència", ha denunciat.

El líder dels socialistes catalans ha defensat el pacte entre el PSOE i Ciutadans i ha lamentat que s’hagi “volgut minimitzar el que suposaria un govern de canvi pels catalans”.

“Com si les més de 200 reformes concretes compromeses no estiguessin en condicions de millorar de forma decisiva les condicions de vida i treball dels catalans”, ha afegit. 

Finalment, Miquel Iceta ha dit que “no hi govern possible des del frontisme, no hi ha majoria d’esquerres, no és prudent que un govern d’Espanya depengui de partits compromesos en un procés independentista exprés”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#10 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 08/03/2016 - 20:59

Doncs serà qüestió de considerar-ho, perquè aquests, de fer aigües, en saben un niu.

#9 LLUC, MARXEM JA, 07/03/2016 - 11:25

Sáaaaal-vaaa-meee sou un náu-fra-go. Iceta, Collboni, Lucena ... más de lo mismo

#8 LLUC, MARXEM JA, 07/03/2016 - 09:05

Doncs tranquils, si és veritat no us haureu de preocupar. El que no entenc és perquè esteu tan nerviosets.

#7 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 07/03/2016 - 00:04

Dentro de poco hará aguas mayores.

#6 Claus, Hospitalet, 06/03/2016 - 21:33

Sois una estafa a la izquierda.