Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2019. 11:59h.

Iceta es fica en un jardí

Torna a parlar d'indults i qüestiona el veto de la JEC a Puigdemont

Iceta es fica en un jardí

El líder del PSC, Miquel Iceta, en declaracions a El món a RAC1, ha tornat a deixar la porta oberta a que els presos independentistes siguin indultats pel Govern espanyol. "Esperem que hi hagi la sentència i després parlem d'indults”, ha manifestat el dirigent socialista.

D'altra banda, s'ha referit a la decisió de la Junta Electoral Central de no deixar presentar-se Carles Puigdemont a les eleccions europees i ha manifestat que “algunes decisions de la JEC són controvertides i tenen conseqüències. En el cas de Puigdemont, Ponsatí i Comín s'ha de recórrer i esperar la decisió del TC. M'he quedat molt sorprès de l'exclusió de Sami Nair".

Iceta també ha considerat que “ara es pot negociar amb els independentistes amb més motiu i més força. Però s'ha de triar molt bé el moment. Encara no estem en el moment per establir un diàleg resolutiu. Això serà després de la sentència i les eleccions".

“A mi el pacte m'agradaria que fos un govern socialista amb suport externs. Bàsicament, li correspon a Podem i altres (com el PNB). No veig les condicions d'un govern de coalició, però m'agrada l'estabilitat”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#13 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 01/05/2019 - 07:40

Incoherente peligroso.
Iceta un aprendiz de Rufian excepto en el baile oscuro.

#12 galba, Manresa, 30/04/2019 - 19:06

Si es tracta de cagar-la, allà està l'Iceta, disposat a ser el primer. Quina creu!

#11 M. Pilar, Barcelona, 30/04/2019 - 17:29

La noticia està presentada de manera manipuladora. Per entendre el que manifesta Iceta s'hauria de saber quina ha estat la pregunta. En cap cas manifesta que hi hagi d'haver indults, diu que abans de parlar d'indults ha d'haver una sentencia. Els jutjats tenen dret a demanar-lo, el que no vol dir que es concedeixi. El mateix passa amb la resolució

#11.1 Neferu, Barcelona, 30/04/2019 - 20:35

Pero el sólo hecho de que diga que hay que esperar a que haya sentencia para luego hablar de indulto, ya te está diciendo que no sería contrario a concederlo previo diálogo. Y creo que es un grave error. Esos Sre. sabían que lo que hacían iba contra las leyes del Estado de Derecho y, siguieron , se creían impunes. Es muy grave lo que hicieron.

#11.2 M. Pilar, Barcelona, 01/05/2019 - 17:27

11.1. Totalmente de acuerdo con la gravedad de la actuación indepe, pero Iceta no da por sentado nada. Responde a la pregunta que no se puede hablar de indulto si no hay condena y si la hay, no se ha de olvidar que el condenado tiene derecho a pedir el indulto -previo reconocimiento de culpa-, y entonces se tendrá que estudiar.

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/04/2019 - 17:19

Disfrutad de lo votado, los que o habéis hecho. Ahora no podréis decir que no lo sabíais.

#9 Fran, Vilassar de dalt, 30/04/2019 - 17:11

¿ Indulto ? ... ¿ Ya se han arrepentido y yo sin enterarme ?...

¡ Por favor ! ... Si para obtener el perdón en la Iglesia Dios, que es infinitamente magnánimo, exige arrepentimiento, confesión y propósito de enmienda, no deberíamos exigir menos.