Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2009. 19:12h.

Iceta es vanta que han guanyat sempre a les generals

Mas alerta sobre la "concentració de poder" i Iceta recorda que han guanyat des del 1977

Iceta es vanta que han guanyat sempre a les generals

Zapatero, al míting final de les municipals

El poder del PSC -ara que governa a la Generalitat, a l'Ajuntament de Barcelona i té dos ministres a Madrid- ha planejat en el debat de política general. El líder de CiU, Artur Mas, ha aprofitat la seva intervenció per a recordar que "no hi havia hagut mai una concentració de poder a Catalunya com la que tenen vostès. Mai cap partit havia tingut els instruments de poder que vostès tenen concentrats en una sola mà. Mai".

"Tenen -ha afegit- el Govern de la Generalitat, tenen ministres a Madrid, tenen vint-i-cinc diputats en el Congrés, una colla de senadors, i per tant, tenen tots els instruments per liderar això que s’hagi de liderar. No es poden excusar dient «es que nosaltres no tenim prou poder per fer tot això». Vostès el tenen. Una altra cosa és si l’utilitzen o no l’utilitzen".

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha recordat per la seva banda que "els socialistes de Catalunya guanyem les eleccions generals des de l’any 1977, ens coneix la gent perfectament, sap com som, d’on venim, què defensem i què proposem. I l’any 77, l’any 79, l’any 82, l’any 86, l’any 89, l’any 93, l’any 96, l’any 2000, l’any 2004 i l’any 2008 molts catalans –la darrera vegada gairebé 1.600.000– van decidir que els representàvem millor que altres".

"Tots amb la mateixa legitimitat, sens dubte, però, per favor, no desmereixin l’opinió, la voluntat, lliurement i democràticament expressada per una majoria del nostre poble que quan arriben les eleccions generals, que, per cert més ciutadans de Catalunya s’acosten a les urnes confia de forma tan abassegadora en nosaltres".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 betes i fils, rubi, 30/09/2009 - 23:40

que algu li recordi al Iceta que deia Sofocles, poses 9 idiotes en una habitacio, junt amb 1 il.lustrat, i sempre els idiotes seran majoria. Aixo converteix una idiotada en raonable? aixo fan els palmeros, ni idea que voten.Per molta majoria que tregui

#2 kim, hospi, 30/09/2009 - 22:58

El Mas li diu una cosa i el Petazeta li respon un altre diferent. El psc ha perdut el nord.

#1 Indigeta, Cipsel.la, 30/09/2009 - 19:33

L'Iceta sempre fugint d'estudi. En Mas té raó en el sentit de que els PSOEmontillistes acumulen molt de poder però no a favor de Catalunya sino de la seua estimada Espanya.