Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2019. 12:26h.

Iceta filtreja amb ERC

Veu Pere Aragonès "de vicepresident meu"

Iceta filtreja amb ERC

El líder del PSC, Miquel Iceta, en una entrevista a El món a RAC1, ha manifestat que "no em veig de vicepresident d’Aragonès. Jo el veig a ell de vicepresident meu”. "És molt difícil pactar amb ERC a la Generalitat. Les relacions entre partits tenen molts matisos i moltes possibilitats. Jo no el veig. Respecto tant a ERC que no se m’acudiria demanar-los que renunciïn als seus objectius i crec que ells tampoc ho farien”, ha dit.

També ha afirmat que "estic molt menys a favor de l’indult dels presos”, tot i assenyalar que "demanaré veure Junqueras quan surti. Si no fos el primer secretari del PSC sí que hi hauria anat”. Iceta, però, ha assegurat que "mentre jo sigui candidat no tornarem a portar el dret a decidir. Ho vam deixar estar en benefici dels acords de Granada. Ho considerem una pantalla passada”.

Pel que fa a la trucada entre Pedro Sánchez i Torra, considera que “demostra que els prejudicis que hi havia sobre la conversa no s’han produït sinó que han anat en la direcció contrària i no ha estat un gest buit. Ha servit per recuperar la cordialitat institucional i és una bona notícia”.

“Un president d’Espanya no pot fer que sembli que qualsevol cosa que fa sigui un tracte de favor. Però tampoc les pot tractar a totes igual. I la millor manera que no es llegeixi com un privilegi és veure’s amb tothom”, ha argumentat, a més de celebrar que "tots els que deien que no serveix de res avui s’han vist desmuntats per la realitat”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Jaume, Blanes, 18/12/2019 - 12:43

Son uno para el otro, por eso se entienden tan bien, Iceta como Sanchez comparten el mismo objetivo que se resume en "tener poder a cualquier precio". Simplemente aspiran a conseguirlo y les da igual saltarse cualquier regla, pacto, ideología o ética. Sus principios y su credibilidad brilla por su ausencia.

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/12/2019 - 22:57

Si a la peonza humana le va mal algún día en el Partido Separatista Camuflado, seguro que acaba con los Regolpistas de Ciniqueras.cHay cosas que se ven venir.

#9 Futurologo, Barcelona, 17/12/2019 - 16:25

Ante el avance del islam,veo a iceta mirando a Cuenca.

#8 Der Untergang.cat, Chez Titole, 17/12/2019 - 14:40

ASUCAAAAAAAR!!!!!

#7 botifler1914, Waterpus, 17/12/2019 - 14:08

Patético hombrecillo.