Publicitat
Política · 17 de Març de 2009. 15:17h.

Iceta i Castells es contradiuen sobre el finançament

El conseller vol suspendre la negociació i el dirigent del PSC demana més temps

Iceta i Castells es contradiuen sobre el finançament

Casstells, amb Iceta

El conseller d'Economia de la Generalitat, Antoni Castells, i el viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, s'han contradit en les últimes hores en relació amb l'estratègia que ha de seguir el Govern en les negociacions sobre el nou model de finançament. Mentre Iceta considera que cal posar el pròxim estiu com a nou termini, el conseller creu que cal suspendre les converses si no hi ha acord en les "pròximes setmanes".

Castells va declarar aquest dilluns a Rac 1 que és necessari "fer valer ara la força" dels partits catalans al Congrés per pressionar en la negociació, i es va mostrar partidari d'una suspensió dels contactes si no hi ha acord pròximament. "En les pròximes setmanes", va dir, "ha de tancar-se el finançament".

Tanmateix, Iceta ha declarat aquest dimarts a Catalunya Ràdio que ha d'establir-se el pròxim estiu com a nou termini, assegurant que "el finançament és qüestió de setmanes o mesos, però mai més enllà de l'estiu".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Prou, Olot, 17/03/2009 - 18:31

CIU ERC feu moció de censura al tripartit, no s'entenen ni els del mateix partit.Ja está bé de mentir al poble sociates...només voleu la poltrona i pacteu fins amb el diable...

#1 Joan, Tarragona, 17/03/2009 - 15:43

Aquests paios jugant a la puta i la ramoneta ens faran arribar a les properes autonòmiques sense resoldre el tema de l'Estatut. La previsió és que siguin pel novembre del 2010, però a aquest pas, els indecents acabaran trencant i reeditant "el tripa"