Publicitat
Política · 17 de Juny de 2014. 13:58h.

Iceta intentarà recuperar Nadal, Tura i Castells

"El que ha de fer el primer secretari del PSC és cosir"

L’aspirant a primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que vol recuperar exdirigents del sector catalanista com Montserrat Tura, Joaquim Nadal i Antoni Castells. “El que ha de fer un primer secretari és cosir!, ha dit.

Iceta, en roda de premsa al Parlament, ha assegurat sobre Tura i Nadal que “són dues de les persones amb què he parlat i per les que sento una estima que res del que pugui passar amb la política ho farà canviar".

També, a pregunta d’e-notícies, ha elogiat els dos exconsellers i Antoni Castells. “Com puc jo acceptar una responsabilitat important sense parlar amb ells?”, ha comentat abans de dir que “el primer que ha de fer un primer secretari del PSC és cosir i buscar la unitat”.

D’altra banda, ha explicat que el tema de l’autodeterminació ha dividit la formació socialista. “Això ja ho va pronosticar Jordi Solé Tura i ja va dir que el dret d’autodeterminació fracturaria l’esquerra”. Això, creu “potser ens farà perdre militants, però no amistats”.

Miquel Iceta ha parlat de Pere Navarro i ha comentat que “el vull al costat”. “Per poc que pugui no vull perdre el seu capital polític”, ha afegit abans d’admetre que va el ja exprimer secretari li va dir que deixaria els seus càrrecs durant un viatge a Madrid.

Iceta, al Parlament
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 17/06/2014 - 21:43

El primer que ha de fer el Sr. Iceta, és dir públicament si és demòcrata. I després que es posi cuita-corrents a donar suport incondicional a la consulta catalana. Si no és així, li passarà exactament igual que al Pere Navarro. Per tant que digui, amb aquest aire desafiador, si és demòcrata o no.

#7 Pablo, Madrid, 17/06/2014 - 20:01

Buenas palabras y, a priori, buenas intenciones, pero todos sabemos que en el PSC o no cabe una mayoría o no cabe una minoría.

#6 arm, figueres, 17/06/2014 - 17:55

pero quan gobernava Montilla, Nadal,Tura, Geli, Ernest Maragall ben callats que estaven, Montilla era independista? Encara recordó Tura a l ultima fila enfadada per que no estaba clar que Montilla la fes consellera, i ara tots volen ser independistes.

#5 via fora, Girona, 17/06/2014 - 16:50

El primer que ha de fer es servir a Catalunya i posar-se a disposició del que vulguin decidir
els catalans, sino el PSC no te rao de ser i
passaria a ser el que es ara el PS

#4 Gil i Poies, Girona, 17/06/2014 - 16:11

En aquest vodevil i troba a faltar la Chacón, on és la niña de Felipe ? ..... capitan.... mande firmes.