Publicitat
Política · 15 de Maig de 2009. 21:02h.

Iceta: "La campanya de CiU del 2003 va ser magnífica"

Madí: "Iceta és la intel·ligència del PSC"

Iceta: "La campanya de CiU del 2003 va ser magnífica"

Miquel Iceta, amb el director de la Fundació Catdem, Agustí Colomines

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat que "la campanya de CiU del 2003 va ser una magnífica campanya", durant un acte a la Fundació Catdem, vinculada a CDC, que impulsa l'anomenada casa gran del catalanisme. "Però de vegades no n'hi ha prou per a guanyar", ha afegit, durant la presentació del llibre de Toni Aira Els spin doctors (L'Arquer). El dirigent socialista ha afegit en to de broma que "no es pot dir el mateix de la que jo dirigia; des de llavors no m'ho han demanat més".

L'afirmació de Miquel Iceta, adversari de David Madí en aquella companya, cobra especial rellevància abans de les eleccions europees. Madí, secretari de comunicació i estratègia de CDC, en efecte, va tornar a dirigir la campanya del 2007, però ni la de les municipals -va ser el president de CDC de Barcelona, Joaquim Forn-, ni la de les europees -el diputat Franesc Homs porta la de Ramon Tremosa-.

A més, la campanya de David Madí va ser molt criticada, fins i tot dintre de CiU, perquè es va considerar, en alguns sectors, com molt agressiva. La campanya, en tot cas va estar marcada pel famós DVD a partir d'imatges de TV3.

El dirigent de CiU, per la seva banda, no ha estalviat elogis a Miquel Iceta del que ha afirmat que és "una persona intel·ligent; de fet, és la intel·ligència del PSC". David Madí també ha revelat que, abans de la campanya, va haver-hi una reunió secreta entre tots els directors -a més d'Iceta i ell, Xavier Vendrell per ERC, Jordi Guillot per ICV i Francesc Vendrell pel PPC- per a pactar cinc temes, que no ha revelat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 J.Cardona, Corbera de Llobregat, 16/05/2009 - 19:23

Com diu el Jaume de Sabadell, la campanya magnífica de CiU, segons Iceta, va ser contra Maragall, quan CiU va guanyar contra pronòstic.

#2 Jaume, Sabadell, 16/05/2009 - 12:38

Ho torno a dir, el confidencial.cat és de les eleccions del 2006 i no de les del 2003.

#1 pepillo, barcelona, 16/05/2009 - 11:04

Esto de los pactos está muy bien. Vamos a criticarnos, pero dentro de un orden, que la famiglia es una gran institución y no la vamos a estropear nosotros mismos.