Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2015. 09:34h.

Iceta planteja una llista d'esquerres per fer fora Mas

“M'agradaria posar-me d'acord per formar govern”

Iceta planteja una llista d'esquerres per fer fora Mas

Iceta, a TV3

El líder del PSC, Miquel Iceta, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha reconegut que “m’agradaria posar-me d'acord amb els partits d'esquerres del Parlament per formar govern”. Tot i això, ha assenyalat que “les discrepàncies que tinc amb Catalunya sí que es Pot és què vol dir procés constituent”.

Iceta ha descartat també donar suport a una moció de censura a Mas perquè “no farem res per ajornar les eleccions. Hem de sortir d'aquest atzucac tan aviat com sigui possible”. "El PPC forma part del bloc del no i nosaltres volem una Espanya federal, és diferent”, ha recordat.

També ha criticat que per a referir-se a la independència el sobiranisme parli de "desconnectar" Catalunya d'Espanya. ”És com els qui en comptes d'assassinat parlen d'homicidi. En termes de dret és diferent, però no pel difunt”, ha lamentat.

Igualment ha considerat, en referència a Mas, un “espectacle veure algú que vol ser president i que no encapçalarà la llista”. "De què serveix proclamar res si l'endemà no t'ho reconeixen?”, ha preguntat, a més de deixar clar que “si ens situen fora de l'estat de dret, nosaltres hi estarem en contra”.

"L'estat de dret té l'avantatge que si algú vulnera les normes et torna a redreçar al camí de la legalitat”, ha elogiat. D’altra banda, ha afirmat que “la gent demana polítics que no s'eternitzin i Chacón ha demostrat que fora de la política té feina”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Manelet, Carrasclet de Dalt, 23/07/2015 - 15:29

a vostè li mpassa com a l´herrera com que van a pitjor en cada el.leccions es volen apuntar al carro de Pdem igual que els d´Iniciativa i l´amigo Pablo ho veu i os util.litza pels seu propi fí...ai ai ai la "poltrona" com sigui encara que fem el ridícul..

#12 ambaixadorCAT, UK, 22/07/2015 - 20:17

doncs res tu, ves a fer de gosset del sr Pablo Iglesias, a veure si t'hi volen, i a veure què n'opina l'esquerra moderada del teu partit.

#11 El mico de l'anís, Badalona, 22/07/2015 - 14:24

I què pinta el PSC en una llista d'esquerres?

#10 Miguel Calceta, Bna, 22/07/2015 - 13:43

Peró és que no tens garanties Iceta. Fixat els trienis que portes encavallat al poder, que has aconseguit?, desfer el teu propi partit, que et voti la cunyada, jo et demanria et dediquessis a algún altra feina per la que sigues hábil. En aquesta has fracassat i hem de pagar la teva incompetència

#9 jordi, bcn, 22/07/2015 - 10:58

ICETA PACTA AMB QUI SIGUI PERO....fotem fora al fantasma del mas d'u na vegada que esta desfent cxatalunya amb les seves tonteries. no soc de dretes pero si manca pactar amb cd's o pp.... pacta ,hem de fotre fora als separatas que ens estan matant amb les seves histories.

#9.1 Terraxa, Terrassa, 22/07/2015 - 12:30

sí sr., ens calen 7 anys més d'algun altre tripartit o quatripartit, la questió és tornar a DOBLAR la despesa pública, i DOBLAR el número de treballadors públics.
Això va ser superbeneficiós, i no té res a veure amb el que passa ara.
I de passada, a Madrid un Neozapatero, que Sòria no té AVE