Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2015. 14:41h.

Iceta reivindica que el PSC “mai no arrossegarà Catalunya al desastre”

Assegura que la candidatura sobiranista vol portar “la societat catalana a un escenari de frustració”

Iceta reivindica que el PSC “mai no arrossegarà Catalunya al desastre”

Iceta, durant la seva intervenció

El primer secretari del PSC i candidat a les properes eleccions al Parlament, Miquel Iceta, ha reivindicat aquest dissabte “la veu d’un partit que mai no arrossegarà Catalunya al desastre, que mai no posarà en perill la prosperitat col·lectiva, que mai no contribuirà a dividir el nostre poble, que sempre treballarà per la justícia social i l’acord federal. Una veu forta per dir: ni Mas ni Rajoy. Volem una Catalunya millor i una Espanya diferent”.

Durant la seva intervenció al Consell Nacional Extraordinari que ha aprovat les candidatures i el programa per a les eleccions del 27 de setembre, Miquel Iceta ha afirmat que “nosaltres, el PSC, anirem amb les nostres sigles, sense amagar-les, sense diluir-les, sense disfressar-les, sense avergonyir-nos, fidels als nostres valors i a la nostra història, i lleials al nostre compromís amb la ciutadania”.

I ha fet una crida “a tots aquells i aquelles que veuen l’espectacle polític actual entre la desgana i la incredulitat, als que creuen que no es pot anar més lluny en aquesta política sense sentit ni resultats, els que prefereixen construir ponts a dinamitar-los, els que prefereixen enderrocar murs i no aixecar-los, els que s’indignen amb les injustícies, els que han treballat fort per aixecar un barri, els que han vingut de fóra i ja son d’aquí, perquè es van trobar una societat acollidora, els que surten d’aquí i parlen amb orgull d’aquí sense veure un enemic més enllà”.

“Volem una Catalunya que no sembli contínuament empipada ni entotsolada, sinó que sigui oberta, moderna, exigent i tolerant. Una Catalunya hereva del millor catalanisme. Exigència i intel·ligència han d’anar de la mà. De la mà del catalanisme que sempre hem defensat, del catalanisme que sempre hem representat”, ha dit Iceta, que ha advertit que “hi ha qui vol que aquestes eleccions quedin reduïdes a respondre sí o no a la independència. Volen actuar fora de la legalitat vigent per portar la societat catalana a un escenari confús, fragmentat, de frustració creixent i altament perillós”.

“Estan sotmetent a subhasta la Presidència de la Generalitat, estan devaluant el que representa aquesta institució que ho és de tots, independentistes o no independentistes. Sembla que ho hagin oblidat: Catalunya i les seves institucions som tots, i no només una part. Com podem deixar coses tan importants com la recuperació econòmica; la creació de llocs de treball; la sanitat i l’educació públiques; o la regeneració democràtiques en mans dels de l’embolic i el soroll permanents? Si no saben encara qui serà el President, com es posaran d’acord en què és el que li convé a Catalunya els propers anys?”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Oriol, Bcn, 27/07/2015 - 12:54

No i ara! 19.000 milions per la línia 9 del metro són un exemple de la bona gestió socialista...

#19.1 Titot, El masroig, 27/07/2015 - 22:46

19.000 milions se'ls van gastar els del PPciu només en el 25% de la CiUtat de la JustíCiU. I si sabessis sumar, Uri, fins i tot podries calcular el que van arreplegar el teus pares (més la teva mare, germans, amics, coneguts, etc) durant els gloriosos 34 anys de la Sempre Molto Onorevole Famiglia.

#18 antonio, manresa, 27/07/2015 - 01:04

Al desastre hi anirem si li fem cas. El seu federalisme és l'immobilisme del status quao del PSOE, PP, C's.

#17 carlitus, barcelona, 26/07/2015 - 19:18

Es que ja la va arrossegar amb el tripartit.

#16 Marti Valls, Sant Cugat del Vallès, 26/07/2015 - 17:00

M'he llegit a fons l'article i no acabo d'entendre bé si el que diu es que anirem al desastre si ens independitzem o si seguim com ara

#15 egarense, Terrassa, 26/07/2015 - 16:21

Yo creo que esto de mentir debe de ser congenito en estos del PSC
Por que el alcalde de Terrassa ha hecho todo lo contrario y se ha vendido a CIU ERC y CUP para meter a una ciudad que ha demostrado no ser independentista en el AMI traicionando a sus votantes