Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2020. 10:16h.

Iceta reobre la via dels indults

“Demanar un indult no ha de significar necessàriament reconèixer el delicte"

Iceta reobre la via dels indults

El líder del PSC, Miquel ICeta, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha afirmat que “el govern espanyol no es pot acostar a un referèndum sobre la independència”. “El govern espanyol no es pot acostar a l'amnistia. L'amnistia és una figura molt excepcional que es produeix quan hi ha un canvi de règim”, ha afegit.

En canvi, Iceta ha considerat que “demanar un indult no ha de significar necessàriament reconèixer el delicte. Si es demana l'indult, s'ha d'estudiar i considerar”. “Totes les enquestes ens diuen que la majoria dels catalans voldrien un acord sobre el pacte fiscal”, ha apuntat també.

Iceta ha apostat per “fer un acord sobre autogovern. Catalunya ha de sortir de tot això amb un autogovern sòlid”. "Catalunya és una nació, però una nació i un estat són diferents”, ha recordat.

També ha manifestat que “el 23-F és l'únic cop d'estat que hi ha hagut a Espanya. Ara, hi ha gent que diu que el que va passar a finals de 2017 a Catalunya ho és, però jo no li diria així”.

Finalment, ha assegurat que “els presos independentistes no tenen privilegis. El penediment no crec que sigui una qüestió imprescindible, però també s'ha de saber que els permisos penitenciaris no són decisions arbitràries”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Albert, BCN, 23/02/2020 - 22:32

Menos mal que no vote PSOE.... ni los votare...

#11 no soy nadie, barcelona, 23/02/2020 - 20:08

Habla demasiado

#10 Gordon Slim, somewhere, 23/02/2020 - 19:59

Iceta preparando el camino para los indultos indiscriminados y sin ni siquiera reconocer el delito....olé tú, don bailongo!!...jajajajaja....lo de la dignidad lo dejamos para otro momento, si eso. PD: Si intentar subvertir el orden constitucional (y autonómico) no es un golpe de Estado, díganos Ud qué es?

#9 El Sifoner, Castelló, 23/02/2020 - 18:01

(."Pedir un indulto no debe significar necesariamente reconocer el delito".) Por dios Iceta.
Igual volver a la cárcel VOLUNTARIAMENTE después de un permiso carcelario, no es tampoco reconocer la justicia y aceptar la condena impuesta a tu crimen, digo yo.

#8 Vlac, Barcelona, 23/02/2020 - 17:13

Mensaje clarísimo de Iceta : Aquí mon cul !!!!