Publicitat

Nadal, Geli, Tura, Hereu i Corbacho assisteixen a l'anunci de la seva candidatura a dirigir el PSC

El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que "podria ser un bon secretari del partit en aquests moments". El portaveu socialista ha dit en una conferència a la seu dels socialistes a l'Eixample que "estic disposat a tirar del carro com el primer dels militants o a empènyer el carro com el darrer dels militants".

El dirigent socialista ha fet una demostració de força, davant al candidatura que encapçalarà al Congrés de desembre Pere Navarro, qui té el suport de José Zaragoza i de les federacions de l'àrea metropolitana de Barcelona.

A l'acte d'Iceta han anat destacats membres del partit com Isidre Molas, Joaquim Nadal, Joan Rangel, Montserrat Tura, Marina Geli, Raimon Obiols, Manuel Bustos, Josep Maria Sala, Jordi Hereu, Anna Balletbò, Laia Bonet, Daniel Fernández, Daniel Vallès, Celestino Corbacho, Higini Clotas o Francisco Narváez.

També hi eren els dos altres candidats a ocupar el lloc que deixa vacant José Montilla, Àngel Ros i Joan Ignasi Elena, així com el secretari general de la UGT a Catalunya Josp Maria Álvarez.

Iceta ha remarcat que "la meva eventual candidatura a la primera secretaria del PSC no és el més important" ja que "el meu objectiu no és el de presentar una candidatura per enfrontar-la a la que presenti un altre company". Segons Iceta, "convindria que s'anés decantant ben aviat una sòlida candidatura d'integració".

Arribat a aquest punt, el portaveu del PSC ha destacat que "si la integració no fos possible, la causa no hauria de ser l'afany de protagonisme personal, sinó, en tot cas, l'existència de diferències polítiques irreconcialiables que jo avui no sé veure".

Iceta, d'entrada, ha assenyalat que no serà el candidat del PSC a les properes eleccions a la Generalitat al 2014. Segons el viceprimer secretari, aquest candidat hauria de sortir d'unes primàries obertes a la ciutadania com les que han realitzat els socialistes francesos.

La conferència íntegra

Iceta, durant la seva conferència

Elena i Ros, en primer terme, en la conferència d'Iceta

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 incording, Barcelona, 27/11/2011 - 09:49

Sala, Montilla, Zaragoza, Chacón, Iceta, Serra, etc. ja s'han carregat un projecte de gran partit com ho era el PSC. Ara es postulen per liquidar el PSOE. Ànims, vosaltres podeu!

#18 Baldiri, Sant Hilari, 25/11/2011 - 14:24

No crec que hi hagi puesto per a tots....Gana,de segur no patirán però el ritme de vida que portaven... I el pitjor es que creïen que s'el mereixían !Catalunya per a el que la trevalla!

#17 Martinet, Dresden, 25/11/2011 - 13:04

Iceta repta.

Amb aquest titular n'hi havia prou.

#16 Ramon, Barcelona, 25/11/2011 - 12:39

El PSC està on es mereix i com sempre l'havíem volgut veure els nacionalistes catalans. I el millor de tot és que no sembla que pugui refer-se. Al contrari, han conservat el vot més despistat, el més desinformat, el més analfabet. Un vot que en bona part avui ja no el tindrien.

#15 Josep Escofet, Barcelona, 25/11/2011 - 12:05

Increible, pobre PSC

#15.1 Martinet, Dresden, 25/11/2011 - 12:53

Home, pobre no és que ho sigui, el P$C.

Només amb el que van trincar de Caixa Catalunya n'hi ha per viure un munt d'anys.

I esperat, que ja aniran sortint cadàvers dels armaris.

No n'heu vist res encara.