Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2011. 15:01h.

Iceta s'inclina per Navarro

Podria donar suport a l'alcalde de Terrassa després que la candidatura unitària que proposa no hagi rebut el suport dels candidats

Iceta s'inclina per Navarro

Iceta, durant la seva conferència

El viceprimer secretari del PSC i portaveu del PSC, Miquel Iceta, podría renunciar a la seva candidatura unitària i donar suport, segons fonts socialistes, a la que encapçala l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, després que la seva proposta no hagi rebut el suport de cap dels candidats que hi ha fins ara.

El mateix Iceta va posar aquest dijous en dubte la seva candidatura. En declaracions a RNE va dir que "hi ha molta gent que diu que sóc una persona magnífica, molt ben preparada, que ha demostrat virtuts i vàlua, però em diuen que necessitem cares noves i algú que no hagi estat en primera fila".

El cert és que l'encara viceprimer secretari del PSC va donar a conéixer el passat 24 de novembre la seva intenció d'encapçalar el nou projecte del PSC si hi havia una candidatura unitària. Però els tres candidats que s'han presentat fins ara -Pere Navarro, Àngel Ros i Joan Ignasi Elena- han desestimat la proposta.

Navarro, que rebria el suport d'Iceta, va dir que "no podem donar la sensació que el congrés del PSC es cuina prèviament, que és el que demana Iceta". En declaraciones a Catalunya Ràdio va afegir que "ens equivocaríem si penséssim que aquest és un congrés de transició i que ja vindran nous lideratges després".

En el mateix sentit es va expressar Ros, que aposta per un debat obert d'idees i candidats: "si busquem una candidatura unitària, estarem defugint part del debat. Jo sóc més partidari del debat.

Per últim, Elena va assegurar que "la unitat no és en sí mateixa positiva. Si és possible està molt bé, però crec que, en el moment polític que està el PSC, el que es necessita és justament parlar dels continguts i parlar amb claredat cadascú del que pensa respecte al que ha de ser el partit".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 incording, Barcelona, 06/12/2011 - 11:08

Corbacho preferia ser diputat al Parlament que ex-ministre a l'atur; Zaragoza diputat i "tutor" de Navarro; Montilla Senador per les peles; Iceta i Nadal, com sempre, al servei del que mana; Molas i Obiols calladets per anar sobrevivint; Ros i Elena sense coratge. Quin panorama!

#8 ramon, barcelona-c, 04/12/2011 - 00:14

Al psc cap canvi , en Navarro es el que han escollit els del carrer Nicaragua en Josep Mª Sala etc no canviarà res i el supots serà el cinturó de Barcelona ,tots , quasi, psoe .El seguidisme sectari es inamovible ,quasi.

#7 joan, manresa, 03/12/2011 - 19:34

El Casal,19,20h.--No és que ens importi gaire com solucionen els seus problemas,pro si que desitjaríem tenir un PSC com el d'abans,si volem l'Independencia ells tambe haurán de sumar,i amb els noms que surten are tots es més PSOE PSOE.Temps eran temps del Sr.Pallach.Sr.Iceta ya a cumplert un cicl

#7.1 Ramon, Barcelona, 03/12/2011 - 22:57

Jo desitjo tenir un PSC com el d'abans. Com el d'abans de la mort de Franco, s'entén. O sigui inexistent.

#6 Ramon, Barcelona, 03/12/2011 - 13:08

Iceta s'inclina. ERC rumia. L'encarregat dels titulars és molt de la broma.

#5 kimet, vbcn, 03/12/2011 - 11:30

Iceta com qualsevol sociata només s'inclinen devant de la bandera espanyola i d'una bon sodomita, la resta no importa/importem.