Política · 14 de Maig de 2010. 19:04h.

Iceta també s'empassa les seves paraules

El passat 1 de maig afirmava que no s'afebliria "la nostra xarxa de protecció social"

Iceta també s'empassa les seves paraules

Les declaracions d'Iceta l'1 de maig

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha fet, com José Montilla, unes previsions que la realitat ha desmentit. El passat 1 de maig, Iceta va dir que la sortida de la crisi no es faria debilitant "la nostra xarxa de protecció social".

Tanmateix, el Govern espanyol del PSOE ha congelat les pensions dels jubilats, ha rebaixat el sou dels funcionaris, ha reduït les prestacions de la llei de dependència i ha suprimit el xec-nadó, entre d'altres mesures d'austeritat.

Iceta va declarar, en concret, que“sortirem de la crisi i ho farem sense que disminueixin els drets dels treballadors, les seves conquestes, i sense afeblir la nostra xarxa de protecció social”, i va afegir que aquest és el compromís adquirit pels socialistes.

Segons Iceta, que va fer aquestes declaracions a la manifestació del 1 de maig convocada pels sindicats a Barcelona, va dir que “els socialistes fa més de 100 anys que participem a les manifestacions del 1 de maig, com a mostra de compromís amb els treballadors i treballadores de tot el món, a favor dels seus drets i les seves reivindicacions”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 joan, manresa, 15/05/2010 - 12:39

El Casal obre portes..--I nosaltres ens hem d'empassar i aguantar las sebas barrabassades.I aquí no dimitej ni Cristo.Presidents que mentexen,amaguen,chulejen,despilfarren,
compren vots amb subvencions i engrunes..No es marexen ser jutjats..?Colla de

#6 moose, bcn, 15/05/2010 - 10:17

L'Iceta deu estar encantat veient com ens donen a tots pel cul...

#5 Roger Capdevila, Barcelona, 15/05/2010 - 08:09

Sobre todo saldremos sin bajarte tu el sueldo Iceta de los coj....... Madre mía en manos de qué gentuza estamos. Solo destinan el dinero al oportunista y retrógrado separtismo y a trincar la pasta. Luego echan la culpa a Madrid y aquí tenemos lo peor.

#4 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 15/05/2010 - 00:06

Los socialistos querían decir, que no perderían ninguno de sus CHOLLOS (no derechos) adquiridos, que sus maxipensiones y megasueldos no serían rebajados en cantidad ni en número, etc., y que la red de colocación de familiares y allegados no disminuiría.

#3 carol, empordà, 14/05/2010 - 20:38

Quan un suciata et dona un cop a l\'esquena,ja has begut oli