Publicitat
Política · 8 de Maig de 2009. 09:30h.

ICV acusa el Papa d'actuar com un criminal

Romeva exigeix "una reflexió a les persones que diuen ser representades per aquesta persona"

L'eurodiputat i candidat d'Iniciativa a les eleccions europees, Raül Romeva, ha denunciat, en una entrevista a Els Matins de TV3, que "les paraules del Papa, en el marc actual de proliferació de la Sida, són una manca de respecte i una irresponsabilitat. Són un acte criminal". "He dit molt clarament: les paraules del Papa tenen conseqüències criminals", ha repetit.

Romeva considera que "quan una persona sap que científicament l'ús del preservatiu és una garantia de protecció i que salva vides, i sabent-ho diu que no i ho nega, com va fer el Papa, això és una acció criminal".

També ha lamentat que "el dret a la vida només el defensen en algunes circumstàncies", a més d'exigir "una rectificació pública o una reflexió global a les persones que diuen que són representades per aquesta persona". "Quan el teu líder diu una cosa aberrant com el que va dir, el que toca és corregir-ho", ha sentenciat.

El Papa Benet XVI, en una visita a l'Àfrica
Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 Fiegenbaum, Sabadell, 25/09/2009 - 06:38

Esta gente de ICV no se entera: Stalin ha muerto. La URSS ha caído. Pero ellos siguen dale que dale contra los mismos de siempre. ¿No tenéis ninguna idea que merezca la pena? Es todo dar caña a la derecha y a la Iglesia. El resto es palabrería.

#44 kiko, mataro, 09/05/2009 - 11:49

creo que se saco palabras que dijo el papa de contexto , pero este Sr. Romeva no es nadie para llamar criminal a ninguna persona ,
sin leer la entrevista del papa .

#43 Sara, Sabadell, 09/05/2009 - 09:26

GICA, maca... que el teu marit no et fa cas?

#42 manel ferran, BCN, 09/05/2009 - 09:22

Vaja, vaj, qui ho diu... el repreentant de la ideologia més crimin al i més assassina de la història del món....!!!! Els Comunistes, autors de milio9ns i milions de crims, acusant el papa del que ells són.

#41 cat, cat, 09/05/2009 - 00:30

El Papa fa una recomanació que només afecta als católics. No se li pot dir criminal per aixó. Pel que fa els comunistes, recordeu que Stalin no feia recomanacions, sino execucions. Aquest sí que era un criminal.