Publicitat
Política · 16 d'Agost de 2012. 20:22h.

ICV acusa Trias de tenir una visió del civisme que "frega el feixisme"

Ricard Gomà diu que és "una vergonya moral" multar les prostitutes

ICV acusa Trias de tenir una visió del civisme que "frega el feixisme"

Gomà, en una foto d'arxiu

El president del grup municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà, ha assenyalat que el batlle de la capital catalana, Xavier Trias, té una percepció sobre el civisme que "frega el feixisme".

El regidor ecosocialista ha criticat que amb la nova ordenança del civisme es multi a les prostitutes i també a les persones que dormen al carrer. "És una vergonya moral", ha remarcat.

Segons Gomà, el consistori barceloní està en una "deriva repressora i punitiva". “Quan del què es tracta és d’incentivar delatar persones en situació d’exclusió social, estem davant d’una percepció del civisme que frega el feixisme i per tant nosaltres la combatrem”, ha reblat, en relació a l'aplicació dels Ferrocarrils de la Generalitat.

El dirigent d'ICV-EUiA ha afegit que la nova ordenança municipal "criminalitza" i “té una visió punitiva en contra de les treballadores sexuals”. També que "només farà que incrementar la vulnerabilitat i la marginalitat d’aquestes persones davant de les màfies i l’explotació”.

“Trias ha anat a remolc del PP, del seu sectarisme ideològic, dels prejudicis i de les polítiques de Felip Puig”, ha conclòs Gomà.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#18 Almogàver , La Sagrera , 18/08/2012 - 14:03

T'has equivocat, vols dir una visió Stalinista del problema, oi?

#17 JJJ, BCN, 17/08/2012 - 21:47

Qui va ser el que va ficar en marxa a Espanya le llei de "vagos y maleantes"? una pista , segona republica, 8 agost 1933..ves per on, els socialistes de Azaña, avantpasats ideologics de ICV..quina poca memoria historica, i quina barra mès gran!

#16 joan, manresa, 17/08/2012 - 18:09

tinu.)d'apartar-les del seu día día.,i no u diem nosaltres ,en tenim constancia per altre font..,Digue-lis que vayuin a ..,tal lloc,una empresa de llimpieza que necesitan 2 personas..,els i fotarán una botifarra com la Catedral de la Seo..,i més grosa será si els diuen ,plaça aun geriatric.Probin

#15 joan, manresa, 17/08/2012 - 18:04

El Casal,17,55 h.---Cada cop que obre la boca el Sr.Gomá,li surt sempre la paraula feixisme...,¿ En que deu pensar...?en un altre isme..,?Se li junten las neuronas..?Ai senyor...,i prou ya de fer demagojia amb las prostitutas....,fan lo que volen fer i viuen com volen viure...,i sinó provin (cont

#14 Jossues, barcelona, 17/08/2012 - 16:34

Fora la ultraesquerra i antisistema de les nostres institucions!!!!!!!