Publicitat

Guillot demana "responsabilitats polítiques" al conseller d'Universitats per Bolonya

ICV culpa Huguet

Jordi Guillot, amb Miquel Iceta, a la seu del PSC el passat dia 20

El vicepresident d'Iniciativa, Jordi Guillot, ha contestat a través del seu bloc a les crítiques d'Esquerra a la gestió de Joan Saura al capdavant del Departament d'Interior. En un breu apunt afirma que "he llegit en diferents diaris que Joan Ridao, secretari general d’ERC, va més enllà de les possibles responsabilitats del senyor Olmos, director general de la policia, sobre els fets del passat 18 de març i les càrregues policials que hi van haver, i que exigeix més responsabilitats polítiques. Té raó. En té una de ben a prop; la del conseller d’Universitats Josep Huguet, d’ERC, per la seva gestió en l’aplicació del Pla Bolonya".

El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, va afirmar dissabte que el partit "exigeix responsabilitats polítiques al Govern i al Departament dʼInterior" per la carrega policial dels Mossos perquè "és imprescindible per reconduir aquest procés per la  via del diàleg". Segons Ridao, una cosa és el Pla de Bolonya,  que "és un procés irreversible iniciat el 1999 amb coses a millorar com les beques als estudiants per garantir la igualtat dʼoportunitats", i una altra és lʼactuació policial "desproporcionada i desafortunada".

Les relacions d'Esquerra mai han estat del tot fluïdes. De fet, en el primer tripartit, la primera opció dels republicans, almenys públicament, era un Govern CiU-PSC-ERC que deixava fora Iniciativa. El darrer episodi de fricció entre ambdues organitzacions va ser polèmica pel 'tuning' d'Ernest Benach al cotxe oficial quan Joan Saura va considerar "ofensiu" el cost en plena crisi.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 30/03/2009 - 17:11

Crisis,manifestacions,revoltes,atur, morosos,gent que pateix gana i fred,..i la classe política passant-se la pilota d'uns als altres com si això fos un joc. ENSENYAMENT, ESTUDIANTS, EMPRESARIS..,el país amb decadència i ells no saben quin partit jugar.

#6 Joan T., Barcelona, 30/03/2009 - 08:32

Té coya que els comunistes culpin el Lenin de Manresa

#5 pep, manresa, 29/03/2009 - 22:33

No arribarà la sang al riu, al capdavall tot queda entre comunistes, marxistes-leninistes i estalinistes

#4 joan, manresa, 29/03/2009 - 20:28

...etI el Poble de Catalunya demana" responsabilitats",per els disbarats comessos per uns politics al Govern amb cuatre vots.Pro ya de mindunguis i cagamandurries....L'ultima paraula encare no está escrita,la Historia els jutjará,pro el mal ya estará f

#3 Ariel, Barcelona, 29/03/2009 - 20:20

Aquesta classe política fa vomitar. Mentre us dediqueu a fer safareig i a ficar-vos el dit a l\'ull la gent te problemes seriosos. Aneu a veure com estan els menjadors públics! ELECCIONS JA!!