Publicitat
Política · 19 de Gener de 2009. 21:29h.

ICV demana mesures diplomàtiques contra Israel

Vol que es cridi a consultes a l'ambaixador espanyol a Tel Aviv

ICV demana mesures diplomàtiques contra Israel

Joan Herrera

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha demanat aquest dilluns que es cridi a consultes l'ambaixador espanyol a Israel i que s'aturi la venda d'armes amb aquest país, perquè "vulnera els drets humans".

"La comunitat internacional no pot riure les gràcies a un Estat que vulnera els drets humans", ha assegurat, tot reclamant "mantenir la fermesa davant d'Israel". A més, ha demanat un "canvi de posició" de l'Estat espanyol respecte a l'israelià.

Herrera ha dit, després de la reunió de la secretaria política d'ICV, que espera que el ministre espanyol d'Afers Exteriors, Miguel Ángel Moratinos, expliqui al Congrés un "canvi de posició" cap a Israel. Espera, en aquest sentit, que "anunciï que se suspèn la venda d'armes a Estats que incompleixen els drets humans". Així mateix, espera que "es modifiquin o es condicionin" els acords comercials preferents que té la Unió Europea amb Israel.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Johan, Sants, 20/01/2009 - 14:56

sou pessims pero pessims.Ara demaneu mesures...ara?kuan fa kes maten els uns amb els altres?si voleu mesures contra Israel tambe haurieu de demanarles contra USA,no?sou tan simples i feu anar a la gent com cabres,i sense estudis es clar.Llegiu i estudieu.

#21 dani, Reus, 20/01/2009 - 12:28

Perquè no els hi declareu, en Saura i tù, la guerra? Nomès sabeu fer el pallasso, tanta gent a l'atur i vosaltres distreieu l'atenciò amb "xorrades", DIMITIU

#20 joan, manresa, 20/01/2009 - 12:26

Ets molt juvenet encare.,pro et recordaré dos apunts d'entre centenars..la teba ideologuía va fer estralls i milers de victimas,recordu d'estudiant l'entrade de tancs a Hungría,i las pintades que vem fer,i com no l'esclafament de la primavera de Praga

#19 NÙRIA, Barcelona, 20/01/2009 - 12:02

Nen pendrás mal ! -- amb la tonteria , deixa la politica pels homes ,i tú a treballà tontet .

#18 carles, Cornellà, 20/01/2009 - 11:41

En quant Israel se li inflin les boles i diguin que marxen de catalunya, les 300 o 400 families que s'en van a l'atur, qui li donarà de menjar? tu herrerita?, cada cop esteu mes tronats dimiteix per inutil herrera.