Publicitat
Política · 12 de Gener de 2010. 12:02h.

ICV encara no descarta el llamp

"Segurament no ho sabrem mai"

ICV encara no descarta el llamp

Bosch, amb Saura, en una imatge d'arxiu

El president del grup parlamentari d’ICV-EUiA Jaume Bosch, ha defensat durant una entrevista al programa El Dia de COMRàdio la negativa de Francesc Baltasar de dimitir i de no fer dimitir cap dels seus tècnics. “Si han comès un error, que pot ser que hagin comès un error en aquest informe, o potser no ho sabrem mai, si la causa primera del foc va ser segurament la de l’acció d’aquestes persones, com es dedueix... però potser també va caure un llamp. O no! No ho sabrem mai segurament, però en tot cas el que és evident és que aquí el que hi ha és una obligació, jo crec. Els que són responsables polítics d’un cos és d’entrada i fins que no es demostri el contrari, confiar en els seus tècnics”.

També ha assegurat que “l’oposició hauria de ser més curosa” a l’hora de valorar les actuacions dels departaments de Medi Ambient i Interior sobre el cas de l’incendi d’Horta de Sant Joan. Bosch creu que “les declaracions de Felip Puig [de CiU, qualificant d’engany la gestió que n’ha fet el conseller Francesc Baltasar], són desafortunades”. “Jo crec que CiU i PP, ho han demostrat, i sincerament, quan les expressions del senyor Felip Puig són simplement acusar de mentider un conseller de la Generalitat, sense cap tipus de prova ni base, em sembla que més que electoralisme ja és mala fe”, ha dit el president del grup parlamentari ecosocialista.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 pep, manresa, 12/01/2010 - 18:59

És veritat Laia, abans de llegir-te és el primer que m'ha vingut al cap en veure la notícia, el paral.lelisme amb el sosteniment de l'autoria d'ETA de l'11-M per part de l'Aznar i l'Acebes.
Si és que s'assemblen com dues gotes d'aigua.

#8 Marc, Barcelona, 12/01/2010 - 18:51

Ja podeu creure, ja en el llamp. El que us fulminarà a les eleccions. Sempre us havia votat però m'heu decebut un c...

#7 joan, manresa, 12/01/2010 - 16:46

Axó queda registrat per sempre.Tenen una cara mes dura que la pedra de la Sagrada Familia.¿ No ho sabrem mai.? Clar aquesta es la seba filosofía.Sino m'agrade la rebutjo.Vostés carreguen contra tutom,CiU,Agents Rurals--molt diplomaticament--DIMISSIONS

#6 Josep, ., 12/01/2010 - 16:13

Quan jo era petit, hi havia un segell discogràfic que es deia "LA VOZ DE SU AMO" ... algú l'ha revifat. A veure si sou capaços de trobar WALLY dins d'ICV (és fàcil, amb els poquets que són i menys que seran).

#5 Mr. X, bcn, 12/01/2010 - 15:33

Es tracta d'ICV, senyors. Encara gràcies que la versió oficial no va ser l'impate d'un OVNI avariat