Política · 1 de Setembre de 2011. 16:19h.

ICV, ERC i el Grup Mixt forcen un ple per la reforma constitucional

Davant "la manca de resposta del president de la Generalitat", segons els ecosocialistes

ICV, ERC i el Grup Mixt forcen un ple per la reforma constitucional

Simó, MIralles i López Tena al Parlament

El grup parlamentari d’ICV-EUiA ha signat juntament amb ERC, Solidaritat, Ciutadans i el diputat Joan Laporta, una petició de convocatòria per un ple extraordinari per debatre la reforma constitucional que PSOE i PP han pactat a nivell estatal.

El diputat d’ICV-EUiA, Jordi Miralles, amb altres representants de la resta de grups signants de la petició, han entrat a registre aquesta petició davant "la manca de resposta del president de la Generalitat" a qui aquest dimecres el president del grup, Joan Herrera, va demanar en roda de premsa que convoqués un ple monogràfic perquè la cambra catalana tingués un posicionament oficial al voltant d’aquesta qüestió.

Amb els 27 diputats que sumen ICV-EUiA, ERC i el Grup Mixt (format pels tres diputats de Solidaritat, els tres de Ciutadans i el diputat no adscrit Joan Laporta) la celebració del ple és automàtica. Pel grup ecosocialista la celebració d’aquest ple s’hauria de fer la setmana que ve, abans de l’aprovació de la reforma constitucional a les corts espanyoles.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Raymon T, Taradell, 01/09/2011 - 21:22

Hara m´agradan