Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2016. 21:14h.

ICV es renova per fer front a Colau

La formació recorda que té presència a 166 municipis

ICV es renova per fer front a Colau

David Cid, Eduard Urtasun i Marta Ribas

Marta Ribas, David Cid i Ernest Urtasun han anunciat avui, en el marc del Consell Nacional que ICV ha celebrat, la seva intenció de presentar-se a les primàries internes que la formació ecosocialista celebrarà per escollir la nova direcció d’ICV per després de la 11a Assemblea Nacional del pròxim 8 i 9 d’abril.

Els tres membres de la formació ecosocialista han presentat un equip de tres persones a les primàries en el que David Cid i Marta Ribas es presenten per ser coordinador i coordinadora d’ICV i Ernest Urtasun portaveu nacional de la formació ecosocialista amb responsabilitat en relacions polítiques.

Marta Ribas ha explicat que aquesta etapa obre “un procés que ha de portar a construir aquest nou PSUC del segle XXI, una cooperativa política que volem que sigui guanyadora i clarament d’esquerres, ecologista i feminista i sobretot útil per canviar les condicions de la vida de la gent”.

Per la seva banda, el candidat a les primàries per ser coordinador nacional de la formació ecosocialista, David Cid, ha situat també com un dels reptes de la nova direcció que surti escollida en aquestes eleccions internes el “d’enfortir organitzativament ICV”.

Cid ha recordat que la formació ecosocialista té 166 grups municipals, presència arreu del territori i a tots els estaments institucionals (Ajuntament, Parlament, Congrés i Senat i Parlament Europeu).

“Aquest serà un element central especialment en tres camps: la lluita contra el canvi climàtic i situant la dimensió ecològica com element central de la nostra feina; la lluita contra les desigualtats, l’atur i la precarietat i seguir feminitzant l’organització”, ha explicat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat