Publicitat
Política · 28 de Gener de 2015. 21:23h.

ICV-EUiA equipara el Sàhara i Catalunya

Hortènsia Grau: "No es pot lluitar per la independència de Catalunya i no voler el mateix per al poble sahrauí"

ICV-EUiA equipara el Sàhara i Catalunya

Una imatge de la concentració a favor del poble sahrauí

La diputada d’ICV-EUiA al Parlament, Hortènsia Grau, ha afirmat en una concentració a favor del Sàhara que "CiU es hipòcrita" perquè "no es pot lluitar per la independència de Catalunya, per l'autodeterminació, i no voler el mateix per al poble sahrauí”.

“Per davant de qualsevol interès econòmic estan els drets humans, els drets civils, està la democràcia i, per tant, lluitar pels drets humans i per l’autodeterminació del poble sahrauí és també la lluita del poble de Catalunya”, ha sentenciat.

També ha participat a la manifestació la diputada d’ERC, Marta Vilalta, que ha dit que "no és coherent  que cap membre de CiU hagi anat a la protesta”, afegint que “nosaltres continuarem defensant els que defensen l'autodeterminació i el dret a decidir de Catalunya".

Vilalta ha manifestat que “els que defensen l’autodeterminació i el dret a decidir per Catalunya i no ho fan pels altres pobles
s'haurien de posar vermells de la vergonya, ja que tenen tant dret com nosaltres".

La concentració, que també ha comptat amb la presència del diputat d’ICV-EUiA, David Companyon, s’ha fet davant la delegació del Govern espanyol per exigir l'asil polític d'un jove sahrauí.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#18 Carlos Gomez, Bcn, 31/01/2015 - 19:33

Estos iluminados siguen de paseo en bicicleta por la cara oculta de la luna buscando a Heidi.
Pobre PSU.

#17 Kropotkin, Vic, 29/01/2015 - 12:44

Nada, nada...los catalanes igual que los escoceses, que tenían que convencer a 55 millones de britá...OH WAIT!!!!...juas, juas...mejor hundidos!

#16 Neferu, Barcelona, 29/01/2015 - 12:25

No me extraña, como no me extrañaría tampoco si encontrado los restos de Cervantes Catalunya los reclamara por ser catalán de nacimiento según dice un pseudo historiador catalán que ya se ha apropiado de Sta. Teresa de Ávila, de Erasmus de Roterdan, de Leonardo de V. y otros tantos.

#15 Joan, Barcelona , 29/01/2015 - 12:08

I a la inversa sí, eh? ... ja no sabeu quines excuses inventar-vos!

#14 ambaixadorCAT, UK, 29/01/2015 - 11:04

Aquests d'iniciativa estan més perduts que un pop en un garatge.