Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2014. 11:33h.

ICV-EUiA tracta Boi Ruiz d'"antisistema"

La diputada Marta Ribas afirma que "s’està carregant el sistema sanitari"

ICV-EUiA tracta Boi Ruiz d'"antisistema"

Marta Ribas

La diputada d’ICV-EUiA, Marta Ribas, ha tractat el conseller de Salut, Boi Ruiz, d’”antisistema” perquè “s’està carregant el sistema sanitari català”. Durant una  interpel·lació sobre el desviament de pacients cap a la sanitat privada, Ribas ha acusat el conseller de “retallar serveis per donar negoci a la sanitat privada”.

“Fan retallades -ha dit- que no obeeixen a criteris pressupostaris, sinó ideològics, per donar negoci a alguns" i ha afegit que “el conseller Ruiz ja no té el suport ni dels pacients, ni dels ajuntaments ni del personal sanitari”.

“Com s'entén que es tanquin llits a hospitals que tenen gent esperant 3 o 4 dies a ser ingressats?”, li ha preguntat Ribas durant la seva intervenció. En aquest sentit, ha advertit que “les retallades estan afectant la qualitat de la sanitat pública”.

Boi Ruiz, per la seva part, ha contestat que “vull un país on fem política sanitària amb majúscula, i traiem la política sanitària amb minúscula dels hospitals”. “Fem la política al Parlament -ha dit-, fem on toca, no als passadissos dels hospitals, i utilitzant determinats arguments que no s’ajusten a cap ni una de les realitats”.

Finalment, el conseller ha assegurat que “ningú no està desmuntant res”. Jo vull un sistema sanitari públic com el que tenim a Catalunya, com el tenim des que vam tenir les transferències, i que ve, com saben molt bé, de molt lluny”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Potemkin, Mockva, 11/07/2014 - 07:56

Ay ay ay, estos comunistas trasnochados y desorientados .....

#1 iñigo, bi, 10/07/2014 - 11:38

ICV, que tiene firmado un acuerdo con este Gobierno impresentable del que forma parte Ruiz, es también antisistema. No puede estar en misa y repicando. No puede nadar y guardar la ropa. No se puede estar a la sopa y a las tajadas. Que rompa el pacto con Mas, si tiene coherencia.