Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2014. 13:19h.

ICV-EUiA veu Mas “acabat”

Herrera creu que la nova consulta és per “salvar-se ell”

ICV-EUiA veu Mas “acabat”

Herrera i Nuet, durant la roda de premsa

ICV-EUiA considera que amb l’anunci d’una consulta alternativa el president de la Generalitat, Artur Mas, està "més acabat que mai" i el que vol és “salvar-se ell”.

El líder d’ICV, Joan Herrera, ha dit en roda de premsa que “l’acord que teníem ja no existeix, i és així”. “No ens en n'hem sortit, ni per fer un referèndum ni amb la consulta legal”, ha afegit.

“Avui ens plantegen fer-ho d’una altra manera, mitjançant un procés participatiu, això ja no és la consulta”, ha comentat.

Segons Herrera, “avui el president ha dit que la consulta definitiva seran les plebiscitàries, però que no era la consulta això? A mi no em quadra”. “La proposta que ens fan no és una consulta”, ha insistit abans de dir que “el president proposa un pla per salvar-se ell”.

“Això no és l’acord, és l’acord del president amb ell mateix”, ha considerat Herrera, segons el qual “no ens poden demanar que participem en un succedani quan la consulta definitiva serà una altra”.

Per la seva banda, Joan Josep Nuet, d’EUiA, ha dit que “el president Mas no ha pogut, o no ha volgut, organitzar la consulta”. La consulta és “per salvar el president, no per l’interès del poble de Catalunya”. “Veiem el president més acabat que mai”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#26 valeri, bna, 16/10/2014 - 17:24

Aquest que han fotut el PSUC per terra, fins a la seva desaparició, son els que qualifiquen als altres d'acabats. Quins irresponsables; els acabats son ells.
Independencia ja.

#25 schumacher, Barcelona, 15/10/2014 - 19:39

Sr. Herrera los que estan acabados son uds. y ahora buscan notoriedad a la desesperada. Le emplazo a comentar los resultados que sacaran en las proximas elecciones, igual quedan los ultimos. tiempo al tiempo.

#24 laila, bcn, 15/10/2014 - 09:23

Si hagués pensat en salvar-se ell només calia que no fes res de res. Que hagués vegetat un parell d'anys fins el 2016. Ell es juga molt més que tu i es més valent.

#23 anticar, Manresa, 15/10/2014 - 09:13

El problema dels comunistes és que el seu objectiu és una economia centralitzada y planificada per l'estat, no la de mercat actual.
Però això que hauria d'anar a la primera línea del seu programa, no ho posen. Ni ho diuen.
Cal que surtin de l'armari sinó tindran problemes psicològics.

#22 ROSA, LLEIDA, 15/10/2014 - 07:34

I el Sr. Herrera per a que serveix? a part de dir NO a tot menys a el que ell proposa. Miri sigui coherent i no miri per la finestra del Ajuntament o de la Generalitat per si hi ha periodistes a la plaça i sortim caminan i si no ni ha demanem el cotxe oficial o el taxi a càrrec del contribuent clar