Publicitat
Política · 25 d'Abril de 2012. 13:04h.

ICV i ERC critiquen la "provocació" de Mena

Miralles afirma que "potser és allò que han format en aquestes escoles de negocis"

ICV i ERC critiquen la "provocació" de Mena

Miralles, durant la seva intervenció

El diputat d'ICV-EUiA, Jordi Miralles, i el d'Esquerra, Oriol Amorós, han criticat el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, per haver recomanat als joves de Catalunya que no troben feina que vagin a "a servir cafès a Londres".

En aquest sentit, Miralles ho ha interpretat com una "provocació" ha qualificat Mena com el conseller de "les ocurrències" per la seva proposta. "No sé si està buscant un bitllet per anar a veure quines conseqüències tindria aquesta proposta", li ha etzibat.

Durant el debat parlamentari sobre el recurs d'inconstitucionalitat de la reforma laboral -que ha estat rebutjat-, el diputat d'ICV-EUiA ha afegit que "potser és allò que han format en aquestes escoles de negoci, al marge del que pateix i viu la gent".

Per la seva part, Oriol Amorós ha recordat al conseller Mena que "la seva feina és que els aturats trobin feina" i ha lamentat que "que la única alternativa que els doni és agafar el primer avió i anar-se'n a Londres".

En aquest sentit, ha dit que "no podem tenir un conseller que consideri que el drama de l'atur més concentrat, que el tenim amb els joves, no mereixi polítiques específiques". "Això no és modificació del sistema productiu, això no és defensar una economia industrial, això no és defensar una economia amb treball de qualitat amb capacitat de negociació", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Almogàver , La Sagrera, 26/04/2012 - 09:22

Ja ho deia la meva àvia: De porc i de senyor se n'ha de venir de mena.

#2 joan, manresa, 25/04/2012 - 18:43

tinu.)Noruega..?..No saben axó senyors...,¿ No saben las decenas d'investigadors que treballen al exterior...?..I are posen care de boniatos..? Perqué no crean Vostés llocs de treball..?..Clar...,no es el seu problema,només bramar ..,i preparar i manipular a la gent contra el proyecte Eurovegas

#1 joan, manresa, 25/04/2012 - 18:38

El Casal,18,30h.--Potser no va ser mase afortunada ,pro si molt realista...,¿ Que no saben aquets personatjes que molts inginers tecnics acabarán a Alemania...?Ya estan fen practicas...,¿ Que no saben ya els centenars de joves-féminas-,enfermeras que han marchat a Londres , Suecia i (cont.