Publicitat
Política · 25 de Maig de 2011. 17:59h.

ICV i Reagrupament pacten amb el PP a Cubelles

La direcció d'Iniciativa "desautoritza" l'acord i obrirà expedient a la cap de llista

ICV i Reagrupament pacten amb el PP a Cubelles

Mònica Miquel, cap de llista d'ICV, al centre de la imatge

ICV de Cubelles i UC-Reagrupament -coalició formada per Reagrupament i exmembres de CiU- han fet un pacte de Govern amb el PP, després dels resultats de les darreres eleccions municipals, en les quals ICV va sumar 4 regidors, UC-Reagrupament 4, el PSC 3, el PP 3, CiU 2 i EC-FIC 1.

Aquest pacte, però, no ha agradat a la direcció d'ICV, que l'ha "desautoritzat".  A més, segons han informat, la direcció obrirà un "expedient disciplinari a Mònica Miquel, cap de llista de la coalició a Cubelles i màxima responsable de la formació ecosocialista en aquest municipi".

La direcció nacional "vol recordar que l’acord entre ICV i EUiA en el Consell de Govern de la coalició deixa clara la impossibilitat de tancar acords de Govern amb el PP", expliquen.

“En cap cas podem avalar un pacte com aquest i  prendrem les mesures que siguin necessàries a partir d’ara”, ha dit la portaveu ecosocialista, Laia Ortiz.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#23 Albert, Cubelles, 14/06/2011 - 15:56

Es vergonyos les mentides que arriben a dir alguns per mantenir aquest pacta que no portarà mes que problemes al poble de Cubelles, el PP pactan amb les esquerres tan criticades fins i tot en el darrer ple municipal, Rcat venen unes sigles sense cap condició ienganyat aixi als votants,i Icv cobran.

#22 Mercè, Cubelles, 02/06/2011 - 11:36

Ja era hora que després de tant de temps a les portes arribi la Mónica a fer l'auditoria que necessita l'Ajuntament i si per arribar s'ha de pactar amb el diable doncs mira potser es millor això que no arribar. A més a més la direcció nacional sap on es Cubelles i la seva situació?

#21 Jordi , Cubelles, 27/05/2011 - 23:07

Ja m'hagradara beure si la Nacional fa el que ha dit o només ho ha fet per cibrir-se les espatlles.

#20 roque, 08213, 27/05/2011 - 00:21

Se les ha de desautorizar ya !!! Con la derecha nunca se puede pactar. Ni por activa ni por pasiva., por mucho que el PSC haya actuado mal. Es la ciudadanía quien los debe castigar y no un pacto anti natura. .

#19 joan, manresa, 26/05/2011 - 11:19

tinua.)forçes més votades..?Ya es preocuparán ells de governar per tutom i amb justicia,i sinó poden ya explicarán als sus ciutadans amb pels i señals l'obstrucció que els fan..,que el poble vegui qui vol fer las cosa be i qui només vol tocar els...,nassos.PROU PACTES DE PERDEDORS.LLISTA MES V