Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2009. 14:17h.

ICV insinua que CiU està "empastifada fins a les celles"

Hererra acusa la federació nacionalista d'utilitzar "la tècnica dels mediocres"

ICV insinua que CiU està "empastifada fins a les celles"

Herrera, en una manifestació

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha demanat al jutge que investiga el frau en el Palau de la Música que prengui declaració i "empresoni" quant abans a Félix Millet, i ha acusat als responsables de CDC d'actuar en la polèmica com si estiguessin "empastifats fins a les celles".

En roda de premsa Herrera ha atacat CiU per restar importància al fet que la Fundació Trias Fargas rebés diners del Palau de la Música i per difondre el missatge que totes les fundacions de partits actuen així, quan "no és cert".

"Encendre el ventilador és la tècnica dels mediocres i dels quals estan empastifats fins a les celles", ha subratllat Herrera en al·lusió a CDC, la fundació privada de la qual, la Trias Fargas, va rebre 630.554,82 euros des de 1999 de mans de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música durant la presidència de Fèlix Millet.

El dirigent d'ICV ha exigit que "cap fundació vinculada a un partit pugui rebre diners d'institucions" que es nodreixen de "fons públics". Herrera ha tornat a reclamar a CDC que retorni aquests diners obtinguts de la Fundació del Palau de la Música i que doni "explicacions" per una pràctica "insòlita i reprobable".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Fotem-los al carrer, Barcelona, 06/10/2009 - 08:31

Del germà d'en Ribó casat amb Rosa Garicano del Palau de la Mùsica, millor no parlar-ne oi pastanaga?

#2 kim, hospi, 05/10/2009 - 16:12

Herrerita, excomunistacaviar, compte que el saura ja s'ha demostrat que esta fins a les celles de veritat no sigui que encara et torni a esquitjar...

#1 d, d, 05/10/2009 - 15:40

Què ràpid que llencen la pedra aquests, tot puresa i innocència, que en qualsevol país civilitzat la seva esquerra intolerant i de cartró pedra seria un partit residual (bé de fet ho son aquí també).