Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2010. 12:23h.

ICV ja funciona amb la nova distribució territorial

Camats ha explicat que la seva formació esta dividida en el territori amb "les set vegueries"

La portaveu i diputada d'ICV, Dolors Camats, ha assegurat que la seva formació ja treballa sobre el territori amb la nova divisió territorial que preveu la nova llei de vegueries. La diputada ha manifestat que "aquesta llei no és un invent que els membres del Govern hagin descobert" i ha afegit que "la creació d'aquesta llei deriva directament del desenvolupament de l'Estatut".

En aquest sentit, ha manifestat que "és un pas cap a la simplificació de les administracions", però ha demanat "rigor i empeny en aquest darrer tràmit parlamentari" perquè estem al final de la legislatura". Però ha demanat "diàleg amb tots i cadascun dels territoris".

Dolors Camats
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 pinkpanter, bcn, 04/02/2010 - 07:28

No es extrany aixo, ICV es especialista en fer lleis i no aplicar-les, en aplicar lleis abans de fer-les, vaja especialistes en fer el ridicul i en enredar-ho tot....i aixi anem.

#9 Joan, Malgart, 03/02/2010 - 20:00

Amb dos militants a cada vegueria es facil organitzar-se. Lloguen un petit reservat d'un resaturant i tot sobre rodes.

#8 Kropotkin, Vic, 03/02/2010 - 19:41

¿Alguien me podria dar alguan razón para votar a estos indignos representantes de la izquierda Armani? ¿No habeis tenido suficientes pruebas de lo que gastan en Furest?

#7 Beto, barcelona, 03/02/2010 - 17:17

Dir que funcionen ja es un eufemisme.Son un conjunt de pijo progres fracassats als qui ara se'ls acaba el momio però han sevit per a que els sociates s'hàgin resucitat la Corpo per a seguir menjant a costa de Catalunya quan els cardin fora de la Gene.

#6 Montserrat, Barcelona, 03/02/2010 - 16:45

Doncs la gent del Penedès que votava ICV ja sap que aquest partit, com el PSC i ERC, no estan per la labor de la Vegueria Própia.