Publicitat
Política · 18 de Juliol de 2008. 15:26h.

ICV pateix per la sociovergència

"Que CiU i PSOE es posin d'acord ens descol·loca com a Govern"

ICV pateix per la sociovergència

Jordi Guillot

El secretari general d’Iniciativa per Catalunya-Verds, Jordi Guillot, ha dit al programa Els matins d’estiu, de Catalunya Ràdio, que des del partit veuen amb bons ulls crear un front comú per negociar a Madrid aspectes importants per al país com el finançament: "Tots avalem que, de cara a les grans qüestions de país, hi hagi el màxim acord entre els partits catalans, inclòs CiU". Tanmateix Guillot no veu de bon ull que PSOE i CiU pactin d’esquena a Madrid: "El que és clar és que si el PSOE i CiU es posen d’acord a Madrid en qüestions que afecten Catalunya pot crear incomoditats, i ens estan descol·locant com a Govern català. De totes maneres, crec que això no passarà i que hi haurà prou sentit comú per no situar-se a la casa dels altres".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Lluís, Tortosa (PPCC), 19/07/2008 - 12:22

Clar que pateix per la sociovergència, aquesta lapa d'IC (sense la "V" de "verds", que no ho són -complex hoteler del Pirineu?-) no té vida sense el PSC.

#3 Meliq Salau, Reus, 18/07/2008 - 17:33

IC és ara una societat Saura and Mayol, SL. Practicaran tota mena d'arrossegament per tal de mantenir-se en les cadires i de conservar llurs sous donant suport a qualsevol candidat socialista. Igual que ERC, partit on tothom ha oblidat ja el congrés.

#2 Meliq Salau, Reus, 18/07/2008 - 16:46

ICV viu a l'únic món possible pregant cada dia a la mare de déu per tal que res no es mogui.IC és ara una societat Saura

#1 joan, manresa, 18/07/2008 - 16:28

Disfrutin dels días de gloria quels quedan..La seba descolocació ya be donada per las urnas,mai cap país del mon en un nombre tant petit de electors pot arribar a tenir unas quoras de poder tant grans...Ni que haguesin begut..aigua de Lourdes.