Publicitat
Política · 11 de Gener de 2011. 19:45h.

ICV proposa que els diputats revelin el seu patrimoni

"És un gest de transparència a la ciutadania"

ICV proposa que els diputats revelin el seu patrimoni

Una imatge de la mesa del Parlament

La portaveu d’ICV-EUiA en el Parlament, Dolors Camats, ha proposat que la declaració de patrimoni que els diputats electes fan a la cambra catalana en prendre possessió de l’escó sigui pública. “És un gest de transparència a la ciutadania”, ha defensat Camats.

La diputada ecosocialista ha proposat la modificació d’un dels apartats de l’article 16 del reglament del Parlament on es fa referència a la declaració de patrimoni dels diputats electes per tal d’afegir que sigui pública. Camats espera “consens” per part de tots els grups parlamentaris en aquesta modificació del reglament.

Camats ha explicat que, juntament amb Esquerra, han demanat la creació d’una ponència conjunta a la cambra catalana per poder emprendre la redacció d’una llei per la transparència de l’administració pública. La portaveu d'ICV ha fet “extensible” aquesta proposta a la resta de grups parlamentaris i que en una setmana s’entrarà la iniciativa parlamentària. “És necessari i hi ha un debat obert i creiem que l’instrument d’una ponència conjunta seria adient”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat