Política · 25 de Març de 2009. 13:49h.

ICV recomana "til·la" a la premsa

Jordi Miralles diu que "el Govern es mantindrà perquè tenim majoria"

ICV recomana "til·la" a la premsa

Jordi Miralles i Joan Saura

El dirigent d'EUiA, Jordi Miralles ha comparegut en roda de premsa en nom del seu grup parlamentària per anunciar que "el govern es mantindrà perquè tenim majoria parlamentària", recordar que "el 2 d'abril actualitzarem el pacte d'Entesa" i, per tant, recomanar "til·la a alguns mitjans de comunicació i partits polítics".

Miralles creu que "no va ser un error acceptar Interior, és una decisió que es va prendre entre les tres forces del tripartit". "La nostra coalició està en disposició d'assumir qualsevol responsabilitat", ha reivindicat. Sobre la manifestació anti-Bolonya de dijous, el dirigent d'EUiA ha demanat "garantir el dret a la manifestació, que hauria de ser pacífica, i s'han de garantir els drets de la ciutadania".

"No ho sé" si els estudiants han de poder passar per les Rambles, ha respòs quan se li ha preguntat, per finalment sentenciar que "qui ha de decidir la destitució o no d'Olmos és el Govern.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 cat is nor spain, sils, 26/03/2009 - 10:25

NO CAPTEM EL DRET DE VIURE, DRET QUE NO ES COMPRA NI ES VEN, POBLE QUE MEREIX SER LLIURE, SI NO L'HI DONEN S'HO PREN

#8 Sergi, Barcelona, 25/03/2009 - 22:22

Als de ICV els recomano que deixin de pendre laxant, per no cagar-la més, per alla on passen ho enmerden tot en nom del ecologisme....

#7 Manel, Sant Cugat, 25/03/2009 - 21:58

Si noi, si... és cert... la suma dels perdedors (i vosaltres més perdedors que ningú ja que mai no heu guanyat res de res) dòna la majoria... de moment. Aprofita ara per pagar deutes que se t\'acaba el xollo...!

#6 joan, manresa, 25/03/2009 - 18:19

Mira el carter tambe parla..,caram ,caram..i amb quina finura,és nota quan ya classe..Axía anem,pobre del Nostre País.Amb cuatre vots fan i desfan...embolics rere embolics,i es pot permetre fer recomenacions a persones per sobre.,--dexemu corre--Quins

#5 Jordi, sant cugat del valles, 25/03/2009 - 18:03

tila a la prensa, rigor amb els antibolonia y responsabilitat a en saura i la seva trepa de trepes