Política · 12 de Novembre de 2013. 19:37h.

ICV s'apunta a la tercera via

Camats defensa la consulta, però no la independència

ICV s'apunta a la tercera via

Camats, a la roda de premsa

La portaveu del grup parlamentari d’ICV, Dolors Camats, ha dit que la prioritat del seu partit és defensar la celebració de la consulta, però no s’ha ‘mullat’ a l’hora de dir si optarien per la independència o per la tercera via. “Consultarem els militants”, ha comentat.

Camats, a pregunta d’e-notícies al Parlament sobre si són partidaris de la independència o del federalisme, ha comentat que “nosaltres som partidaris de fer la consulta, sobretot perquè la gent pugui decidir i pugui votar i sobretot perquè després de la consulta comencem amb un mandat en el qual es pugui aplicar el que digui la consulta”.

“Tenim l’encàrrec de la nostra pròpia assemblea que quan sapiguem pròpiament sobre que es consulta farem una altra consulta interna perquè la militància decideixi què hem de defensar”, ha explicat.

La diputada ha insistit que estan treballant perquè “la consulta es pugui fer, perquè pugui representar un sí majoritari a trencar la situació que vivim amb l’Estat que és de total negació de la sobirania per decidir o de la pròpia supervivència”.

Camats ha assegurat que per fer el que fan “cal molt d’enrenou”. “Estem reconeixent que Catalunya té sobirania, que necessitem una consulta per trencar amb la situació que vivim de relació amb l’Estat i que la gent pugui decidir quina ha de ser aquesta relació, sigui la que sigui”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#18 El azote de los necios, Barcelona, España, 13/11/2013 - 16:01

Piuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... se desinfla el globo independentista a marchas forzadas...... creo que muchos estelados tendrán que ir planteándose emigrar fuera de la península ibérica sino quieren seguir siendo españoles.... aunque sin el dni, tampoco pueden estar en al UE....JA,JA,JA..JA....

#17 Arnau, Barcelona, 13/11/2013 - 13:20

No es pot ser més tendenciós amb el titular. En cap cas la Camats ha dit que s'apunta a la Tercera Via. Deixi de prendre als seus lector per inútils, Sr. Rius.

#16 jau, mataro, 13/11/2013 - 10:25

Vinga Camats, treu-te la careta d'una vegada, que el paper de pijableda assolejada ja el tens molt gastat. Que potser tens por de perdre la poltrona en la que estàs instal·lada de fa anys, o que?

#15 Andreu, bcn, 13/11/2013 - 08:45

És a dir: ICV no defensa la consulta, no defensa el dret a decidir. Maregen la perdiu. Són uns feixistes disfressats d'enciams progres. Uns vividors. Uns paràsits. Uns espanyolistes. Al capdavall com el PSC-PSOE, com el PP. Cap diferència essencial. Ja ho sabíem, És el de sempre.

#14 Jordi, BCN, 13/11/2013 - 02:32

Rius, tingues decència a l'hora de fer titulars. En cap moment la Camats s'apunta a la tercera via. A vegades ets un carronyer de nassos.