Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2011. 20:22h.

ICV titlla de "barbaritat democràtica" les lleis òmnibus

Camats retreu a ERC i PSC que es conformin amb les modificacions presentades pel Govern

ICV titlla de "barbaritat democràtica" les lleis òmnibus

Camats, aquest dimarts al Parlament

Iniciativa considera una "barbaritat democràtica" que el Govern segueixi amb la intenció de modificar de cop 80 lleis vigents, i li "és igual" que en lloc d'una Llei Òmnibus ara hi hagi tres, així que presentarà una moció per intentar frenar-la.

Segons ha indicat Dolors Camats, les lleis òmnibus "es carreguen el model de participació" i les "més elementals formes democràtiques" d'elaborar lleis, pel que considera un "error" que hi hagi grups, com PSC, ERC i PP, que ara es conformin amb que l'executiu hagi trossejat en tres parts la llei única anunciada anteriorment.

Iniciativa, de fet, s'ha quedat sola a l'hora de rebutjar "les formes" amb què el govern de CiU impulsarà finalment les lleis òmnibus, i a l'espera de poder realitzar una anàlisi del contingut dels tres projectes de llei, ja ha deixat entreveure que podria presentar esmenes a la totalitat.

La resta de grups, en canvi, pràcticament descarten aquesta possibilitat, si també es remeten a l'anàlisi del contingut concret dels projectes de llei. "Ens és igual que en lloc d'una siguin tres -ha recalcat la portaveu ecosocialista- continua sent una barbaritat des del punt de vista democràtic i de continguts".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 calvin, 6, 07/07/2011 - 13:11

Aquest comunistes no se n'han adonat que ens han deixat el calaix buit, que s'ho han gastat amb el que no calia.
Em faix creus cada dia quan els sento dir que ells son el millor que hi al món, Mare de Déu es fan la "ola" com a Can Barça.
Daniel, espero no fer faltes d'ortografia.

#5 Serrano, barcelona, 07/07/2011 - 10:24

nomes veure aquesta dona ja ni cal esmerçar-se en llegir el que diu... Despres de 7 anys que ens han destrossat el pais, i que volien convertir-nos en un satelit sovietic, encara te la cara de parlar! S'haurien d'obrir les portes de camps de treball per posar-los a picar pedra i aquesta la primera!

#4 Xavier, Barcelona, 06/07/2011 - 09:21

Si ICV la troba una barbaritat, deu ser boníssima.

#3 Arnau Mir de Tost, Àger, 06/07/2011 - 07:30

Per "barbaritat democràtica" només m'hi surt IC-V.

#2 andres, Barcelona, 05/07/2011 - 22:27

Cuidado con los comunistas, estos nos unden en la miseria, mientras ellos seguirán viviendo como capitalstas. ¿sabeis que coche tiene el Sr. Bosada?

#2.2 Daniel, Barcelona, 06/07/2011 - 10:49

Tu ortografia denota la medida de tu intelecto.

#2.3 calvin, 2, 07/07/2011 - 13:14

No, dinos que coche tiene Boada, me dan tentaciones de coge un saco de piedras e ir a tirarselas al tio ese que tiene más cara que un saco de "perras", jajajaja aunque los indignados casi lo hacen por mi el dia del Parlament, jajajaja
hay faltas de ortografía??? jajajajajaja

#2.4 calvin, 2, 07/07/2011 - 13:14

aii!!! sí hay una falta he puesto coge en lugar de coger, jajajajaja