Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2015. 15:10h.

ICV troba CiU “classista i miserable”

Camats acusa Felip Puig de “mentider” per la pobresa energètica

ICV troba CiU “classista i  miserable”

Camats, amb Herrera, en una imatge d'arxiu

La coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, ha denunciat la intenció del Govern català de demanar donatius a empreses i particulars per doblar la quantitat destinada al fons contra la pobresa energètica.

Camats, ha afirmat que és “vergonyós que el Govern apel·li a la caritat per solucionar un problema molt greu que pateixen molts ciutadans i ciutadanes al nostre país. La solució no passa per la caritat sinó per prioritzar la redistribució de la riquesa i evitar que famílies es quedin sense accés a serveis bàsics com l’aigua, la llum o el gas. Tal i com demanen les entitats, el pes majoritari d’aquests fons ha de recaure directament en les companyies elèctriques”. 

Camats ha qualificat al conseller Felip Puig, que el dimarts passat va assegurar que a Catalunya ningú no es queda sense llum, aigua o gas per no poder pagar, de “mentider”.

“El senyor Puig dimarts deia que no existia la pobresa energètica a Catalunya i avui, 4 dies després, fa una proposta vergonyosa demanant caritat. L’exigim que la mateixa valentia que té davant del Govern espanyol la mostri també davant de les grans companyies elèctriques per exigir que no es talli els subministraments als més desfavorits”, ha afegit Camats.

Per la seva banda, la diputada i també portaveu, Laia Ortiz, en una piulada a twitter s’ha referit a la qüestió i ha afirmat que “s’ha de ser miserable”. “Aquest és el model de CiU classista i ‘caritatiu’ #dretsidignitat”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Bruc, Girona, 16/02/2015 - 12:34

Senzillament aquets d'ICV foteu pena, ja no sabeu que dir.

#14 josep, tarrega, 15/02/2015 - 20:12

Em sembla que aquesta gent no es mira el mirall.

#13 Neferu, Barcelona, 15/02/2015 - 13:59

¿Desde cuando? Porque hasta hace unas semanas J.Herrera bailaba al son de los tambores de CIU.

#12 Catala liberal , Barcelona, 15/02/2015 - 13:21

afortunadament el mur de Berlín va caure.Si no hagués caigut encara hauríem de suportar el PSUC i tots els grupets comunistes.Afortunadament ara els postcomunisme tenen molt poca força i no pinten en l'ordre global res.

#11 Pato, Barna, 15/02/2015 - 11:12

Ja han apaaregut, quan no es tenen arguments automàticament es pasa a l'insult, aixó es el que fa que ICV no sigui creible.