Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2009. 13:04h.

ICV troba "molt gros" que Carod els acusi d'antisemites

Joan Herrera recorda que "el poble oprimit són els palestins"

ICV troba "molt gros" que Carod els acusi d'antisemites

Carod i Saura, aplaudint l'actuació de Noa

El secretari general d’ICV, Joan Herrera, ha dit en una entrevista a El món a RAC1, i en referència a l'actuació de Noa, que "no és una posició contrària sinó que és una reflexió". "Obríem la reflexió que potser no era la persona més adequada després de les declaracions que va fer justificant els bombardejos de Gaza", ha afegit.
 
També s'ha referit a les declaracions de l'ambaixador de Israel i ha considerat que "és increïble que hi hagi un ambaixador que pugui fer declaracions amb aquesta impunitat qualificant Iniciativa d'antisemites". Igualment ha lamentat que "trobo molt gros que Carod digui que estem posant Barcelona en el mapa de la judeofòbia".
 
"A Barcelona se li ha de reconèixer un mèrit. Mentre Europa estava intentant aturar la intervenció militar sobre la Franja de Gaza, a Barcelona ens dedicàvem a discutir sobre una manifestació que es va fer en la qual va participar el conseller d'Interior, Joan Saura", ha afegit, a més de sentenciar que "a Barcelona estem per la pau, sigui quin sigui el poble oprimit. Ho van ser els jueus fa uns anys i ara ho són els palestins".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 pep, manresa, 12/09/2009 - 12:43

Que jo sàpiga el Rei David era de Jerusalem, Josuè de Jericó, i jesús de Natzaret nascut a Betlem, TOTS EREN JUEUS
Després de ser colònia dels turcs i els anglesos tot queda difuminat, però tots hi cabrien si els àrabs volguéssin

#22 pepitu, bcn, 12/09/2009 - 12:09

Barcelona estem per la pau, sigui quin sigui el poble oprimit. Ho van ser els jueus fa uns anys i ara ho són els palestins".

je je estas pensant en Cuba? en Xina? en Corea? I no et passis els semàfors en vermell amb bici...

#21 joan, canet, 12/09/2009 - 12:09

Aquest Herrera continua repetint el dogma enunciat per Stalin fa molts anys. Són la caverna que lluita contra Israel pel que representa de llibertat. Fan fàstic!

#20 Ricard, Reus, 12/09/2009 - 12:06

Curiós q el 'fatxeriu' no suporti q 1 polític suposadament d'esquerres sigui conseller d'1a àrea q x "gracia de Diós" els "hi pertany". De fet se li recriminen coses x les q a polítics d dretes quasi se'ls petonejaria. Hipocresia.

#19 josep maria, barcelona, 12/09/2009 - 11:53

son un ati-jueus, ahir no hi vaig anar, pero a la lliga europea de basquest al dia del Macabi vaig passar vergonya allo era un xou a favor de la destruccio d'Israel pero com queda progre tot si val