Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2011. 16:46h.

ICV troba que el pla de viabilitat "s'acarnissa amb els més dèbils"

"Provocarà més atur", segons la diputada Laia Ortiz

ICV troba que el pla de viabilitat "s'acarnissa amb els més dèbils"

Gomà, Ortiz i Civit, en la presentació de la campanya d'ICV

ICV-EUiA ha assegurat que el pla de viabilitat pressupostaria del Govern suposa una "retallada" en polítiques socials que "s'acarnissa amb els més dèbils". La portaveu d'Iniciativa al Parlament, Laia Ortiz, ha assegurat que "el pla de viabilitat acaba sent el pla d'inviabilitat social. S'acarnissa amb els serveis públics bàsics, salut, educació i amb les persones joves. Provocarà més atur i desigualtat al nostre país".

La diputada ecosocialista també ha assegurat que és "intolerable" la retallada en Educació perquè "l'impacte de la setmana blanca ja estava pactat amb la comunitat educativa. Els retalls pressupostaris que han fet a les AMPES i a moltes escoles que ja estaven treballant per tenir aquesta setmana blanca ha tingut un impacte molt negatiu als nens i nenes que havien de gaudir-ne".

Ortiz també ha acusat al Govern de CiU de beneficiar als sectors benestants quan "tossudament diuen que suprimiran l'impost de successions per a les grans rendes, sí que plantegen mesures fiscals com l'impost de transmissions patrimonials per als joves menors de 32 anys i amb unes rendes més baixes".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 joan, manresa, 01/03/2011 - 12:10

tin.)Las sebas politicas e ideas,son las que han portat la miseria sobre aquesta gent..Ya prou de demagojies baratas o de fireta ,i Sr.Gomá no amanaçi a CiU que --els alcaldes i regidors li faran el boicot ,i a sobre que --farán dels Ayuntaments ,trinxeras-- I el pistolot a la cintura tambe..?

#4 joan, manresa, 01/03/2011 - 12:04

tinua.)o cuatre amb una vena als ulls,i potser interesade....Vostés porten la ruina a tot lloc on governen o tenen quota de poder.Are a sobre, amanaçen a la Generalitat amb movilizacions ,Vostés que tenen una representació minsa..I no amenaçen poc no..,dïuen --s'acarnissen amb els débils--(con.

#3 joan, manresa, 01/03/2011 - 11:59

El Casal obre la seba tertulia desde Morolandina.--A veure a vui potser será una miqueta mes llarg el nostre comentari.Srs de ICV--Herrera,Gomá ,Ortiz..,etc.sa de ser molt ...barrut o pocasolta fer las afirmacions que fan Vostés.Ni els seus seguidors se les empasan ya ,només cuatre frustats (con

#2 kim, hospi, 28/02/2011 - 18:29

Es dificil aconseguir més atur que amb les politiques d'esquerres. Exactament es dificil aconseguir més d'un 20% d'atur fet demostrat dues vegades gracies a politiques "progresistes".

#1 Albert, Barcelona, 28/02/2011 - 17:02

Quanta demagogia! Si no hi hagués setmana blanca (ningu la va demanar) no necessitariem ajudes a les families. L'impost de successions no es treu pels rics, es treu per tothom i el problema no és retallar serveis socials és no poder pagar-los, que és diferent i la realitat actual del país!