Publicitat
Política · 28 de Juny de 2011. 13:35h.

ICV vol portar les retallades a referèndum

Herrera diu que hi ha "un clam dels ciutadans per poder opinar"

ICV vol portar les retallades a referèndum

Herrera, en una roda de premsa

ICV ha proposat celebrar una consulta popular via referèndum perquè els ciutadans es pronunciïn sobre les retallades socials que està impulsant el Govern de CiU. En declaracions als periodistes, el secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha justificat aquesta iniciativa davant un "context històric molt greu".

També ha posat com a argument el "clam" dels ciutadans, que reclamen "poder opinar i decidir sobre polítiques concretes". Herrera, que ha demanat el suport de la resta de grups, especialment del PSC, ha afirmat que "el Govern de CiU no pot pensar que té carta blanca per continuar retallant, retallant, retallant".

"Mas no es cansa de dir que té els vots de la gent per fer el que està fent. CiU no hauria de veure amb mals ulls aquesta consulta, perquè si creu que té el suport de la ciutadania no li hauria de preocupar", ha indicat.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Bacus, Sort, 30/06/2011 - 11:14

Gràcies a maquinadors com aquest Franco es va passar quaranta anys a la cadira. L´únic verd que els torna boixos es el dels bitllets.

#15 calvin, 15, 29/06/2011 - 10:22

Que diuen aquests babaus, que no veieu que ens heu arruinat amb tanta política social y el tot gratis, i ara un referendum, amb quins diners?, no us adoneu encara que heu deixat la caixa buida oi que no?? colla d'incompetents, calleu ja d'una vegada

#14 Patateta, Horta, 28/06/2011 - 23:43

Per què no proposen un referendum sobre l'espoli fiscal? reduint el deficit fiscal tindriem inversions i no retallades. ICV no vol donar solucions reals pel país només fer propostes electoralistes i profundament regionalistes. Sou el càncer d'aquest país i 30 anys de resultats ho demostren

#13 lo Sisco el Rutx, TERRASSA, 28/06/2011 - 20:17

Comunistes vergonyants i verds destenyits juguen a veure qui la diu més grossa...tot menys ajupir l'esquena, i es que amb el temps ja sel's hi ha fet un ós a la panxa i no poden...pobrets !.

#11 Francesc, Barcelona, 28/06/2011 - 18:47

El sr. Herrera no crec que tingui gaire "autoritat" per parlar de referèndums.... No va voler participar en la consulta de Barcelona Decideix, es a dir va menysprear un acte de democràcia participativa i directa.