Publicitat
Política · 4 de Gener de 2020. 17:01h.

Iglesias dóna les gràcies a Junqueras

“Em consta que alguns, des de la presó, han treballat per defensar l'acord”

Iglesias dóna les gràcies a Junqueras

Pablo Iglesias

El líder d'Unides Podem, Pablo Iglesias, ha agraït veladament el líder d'ERC, Oriol Junqueras, l'acord entre republicans i socialistes que garanteix la investidura de Pere Sánchez i el primer govern de coalició de la història recent de la democràcia espanyola.

“Em consta que alguns d'ells, des de la presó, han treballat per defensar l'acord i el diàleg”, ha manifestat Iglesias. També ha volgut recordar als “independentistes catalans que estan a la presó i a l'exili”. “He pogut conèixer a alguns d'ells, i tinc grades diferències polítiques, però he pogut comprovar la profunditat inqüestionable de les seves conviccions democràtiques”, ha afirmat.

El líder de la formació estatge s'ha dirigit a la formacions independentistes al Congrés per dir-los que “m'encantaria convèncer mitjançant el diàleg perquè deixessin de ser independentistes", però “no sóc ingenu”. En tot cas, Iglesias els ha demanat defensar junts els “valors democràtics i socials que ens uneixen per afrontar els conflictes i millorar la vida de la gent”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/01/2020 - 13:58

Perque despres els esceptics de mena assegurin que el xarop de trena nomes es efectiu amb la xusma charnega

Una bona reixa a temps es capaç de convertir al crudiveganismo mes estricte al Gargantua mes voraç

#4 Flanagan, Tabarnia City, 05/01/2020 - 10:10

Este no se ha enterado que no hay exiliados,simplemente son fugados de la justicia.

#3 Capit@n España, Purgandus populus!!, 04/01/2020 - 21:18

Gràcies per gestionar el préstec hipotecari a la Caixa d'Enginyers. Era per això, no?

#2 bruce, Mordor, 04/01/2020 - 19:26

¿la profundidad incuestionable de sus convicciones democráticas?.. ¿está hablando de esos que sacaron la ley de transitoriedad pasando por encima de todos. declararon la independencia con un 47% y que sólo saben manifestarse destruyendo los derechos de los demás... o destruyendo las calles?... sin hablar del monopolio del discurso... en fin.

#1 no soy nadie, barcelona, 04/01/2020 - 18:56

gracias, muchas gracias, lo que sea para que me sigais pagando la hipoteca de villa ceaucescu en galapagar, a fin de cuentas, la pasta me la disteis vosotros, muchas gracias, aquí tenéis a un amigo que digo amigo, un siervo, un esclavo, un admirador...