Publicitat
Política · 9 de Juny de 2009. 22:23h.

II-SP denuncia presumpte frau electoral a Catalunya

"Les dades dels Països Catalans són més que sospitoses"

II-SP denuncia presumpte frau electoral a Catalunya

Un acte de la llista 'abertzale' II-SP

Un comunicat de la candidatura abertzale Iniciativa Internacionalista-Solidaritat dels Pobles (II-SP) afirma que ha estat objecte d'una presumpta topinada electoral, que hauria estat especialment notable a Catalunya.

S'afirma que "hem estat analitzant les dades d'una manera conscienciosa i hem arribat a la conclusió què hi ha dades que no quadren. A les dades evidents de transvasament de vots a certs pobles de Gipuzkoa, Bizkaia i Nafarroa, on els nostres vots han estat canviats des del recollit a l'acta fins al que apareix al ministeri de l'Interior, cal sumar les abundants dades de votants que estem rebent a través del correu electrònic. Bastants votants ens han dit que, després d'haver dipositat el seu vot, en ocasions al costat de tota la família, a l'acta o a les dades del ministeri, apareixen zero vots per a II-SP".

II-SP afegeix que "les dades dels Països Catalans són més que sospitoses. Molts ciutadans diuen haver votat II-SP i després han vist que no apareixen els seus vots computats, i apareixent transvasats probablement al vot blanc o el nul. De fet, l'augment de vot blanc i nul als Països Catalans és exagerat. Supera tot el que s'havia vist fins ara i en pobles on històricament l'independentisme català ha tingut resultats notables han desaparegut gairebé tots els vots".

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 carlus, Barcelona, 11/06/2009 - 23:51

Jo vaig votar a II, i estic escandalitzat!!!

Vull justicia!!!

#39 amoscaciques, girona, 10/06/2009 - 15:38

Doncs jo penso q aquesta escòria pro-etarra han tingut més vots dels q esperaven. Potser el "pucherazo" l´han fet ells, fent trampes. De tota menera, me n´alegro q no hagin tret cap escó...VISCA ESPANYA.

#38 Francesc, Barcelona, 10/06/2009 - 14:27

David, que la cosa és gravíssima!!!! Menys frivolitat, home!

#37 Joel, BCN, 10/06/2009 - 14:09

Caradura ho seràs tú, David espanyolet! que molts catalans els hem votat!!! Molts vots d'equerra aquesta vegada han anat a II.

#36 marcel, el call, 10/06/2009 - 14:01

És evident q hi ha errors. El problema és q perjudiquen especialment a II, q passaria a ésser 3a força a euskadi.