Publicitat
Política · 10 de Juny de 2009. 21:27h.

II-SP guanya 888 vots a Guipúscoa

La candidatura 'abertzale' es converteix en la tercera força del País Basc

II-SP guanya 888 vots a Guipúscoa

Luis Ocampo, portaveu d'II-SP

L'escrutini definitiu dels vots emesos a Guipúscoa el passat diumenge en les eleccions al Parlament Europeu ha concedit 888 vots més a Iniciativa Internacionalista, la llista a la qual dóna suport l'il·legalitzada Batasuna. Després de l'escrutini oficial realitzat aquest dimecres per la Junta Electoral Provincial de Guipúscoa, els representants d'II-SP que ha assistit al recompte han explicat que a quinze taules d'aquest territori s'ha detectat que vots de la seva formació havien estat atribuïts a cinc partits diferents.

Aquests portaveus d'Iniciativa Internacionalista s'han preguntat "què no haurà ocorregut a Albacete o a Conca" amb els vots aconseguits per la seva formació si a Guipúscoa li han "desaparegut" 888. A més, han mostrat la seva estranyesa pel fet que els vots blancs i nuls s'hagin multiplicat "per dos i per tres a tot l'Estat".

D'altra banda, segons informa el diari Gara, un representant d'II-SP ha estat expulsat pels Mossos d'Esquadra del recompte a Barcelona. En altres zones de l'Estat, com Astúries, Valladolid i Guadalajara els han prohibit l'accés al vot nul.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Francesc, Barcelona, 11/06/2009 - 13:48

David, hi ha dubtes raonables sobre la transparència. No és calúmnia.

#10 David, Puente Aéreo, 11/06/2009 - 10:53

Si por ejemplo yo difundo el rumor falso de que: por injurias a la corona los títulos de Liga y de Copa van a ser desposeídos del Barça y que la UEFA se plantea no dejar jugar este año al Barça... tengo eco en esta web y mucho se lo creerán.

#9 David, Puente Aéreo, 11/06/2009 - 10:48

¿De verda creéis en II?. Os tragáis cualquier cosa, cualquier "mala noticia", lo que sea por protestar y "pensar" que vivís en un estado fascista que os somete brutalmente. En el fondo deseais que II tenga razón.

#8 Manel, Badalona, 11/06/2009 - 09:57

Quin escàndol! Ara ja sabem l'objectiu de la tupinada: amagar que l'esquerra abertzale, tot i el tot, segueix sent 3a força a Euskadi i a Navarra, i que els govern basc és completament il·legítim. Espanya no és una democràcia.

#7 Gelabert de Cruïlles, Calonge, 11/06/2009 - 08:27

I despues critiquen a les repùbliques bananeres!! . A quins nivells de degradacio está arribant la democràcia hispana!!