Publicitat
Política · 26 de Gener de 2022. 12:39h.

Illa demana una reunió a Palau

Aragonès: "Ja li he dit que sí"

Illa demana una reunió a Palau

El líder del PSC, Salvador Illa, ha demanat una reunió a Palau amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ja que considera que "el seu Govern no funciona", segons ha manifestat aquest dimecres durant el ple del Parlament.

"Li demano formalment que fixi dia i hora per tenir, després de gairebé un any, una reunió formal entre vostè i jo, entre el president i el cap de l'oposició, per parlar i mirar si podem afrontar conjuntament els molts reptes que té Catalunya plantejats", ha manifestat Illa.

"Jo no tinc cap problema amb reunir-me, amb abordar les qüestions que vostè vulgui plantejar", ha contestat Aragonès. "De fet, ens hem reunit, sí, de manera oficial com a cap de l'oposició al meu despatx de president de la Generalitat al Palau de la Generalitat", ha afegit.

Illa, ha tornat a formular la pregunta en consirar que "la proposta és clara. La resposta, em temo, és ambigua". "Jo li torno a proposar, li torno a demanar formalment una reunió de vostè amb el cap de l'oposició", ha dit.

Davant la insistència del líder del PSC, Aragonès ha reiterat que "ja li he dit que sí". "Vostè, si esperava que avui li donés una data i una hora exacta, havent fet aquest anunci públicament, sense avançar-lo, doncs, comprendrà que ara mateix no quadrarem agendes aquí en públic, enmig del Ple del Parlament", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Josep, Nos vamos directos a la m, 26/01/2022 - 16:27

Como siempre el PSC al rescate del fascismo secesionista

#4 Jos, VNG (Ghost Republic), 26/01/2022 - 14:57

Deu ser per saber si fins ara li agrada el massatge o canvia de tècnica.

#3 Daniel, Tokio, Texas, 26/01/2022 - 13:58

Un tanto ridículo el Sr. Illa, la verdad. ¿De verdad se cree que puede pedir una cita con el presidente de una Comunidad así al vuelo y que le den fecha y hora?

#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 26/01/2022 - 13:34

Educado es un rato largo, no lo negarán ¿Y se lo pidió de rodillas?

#1 Marc de Vich, Vich, 26/01/2022 - 13:01

Estas cosas, que nos atañen a todos,deberían de tener orden del día y luz y taquígrafos, que el PSC es un vende patrias, que ya los conocemos.15 diputados menos de Barcelona, ellos lo propusieron y el tema de la inmersión lingüística,mientras la educación hace aguas por todas partes, incluso la superior y tecnológica, así,no vamos a ningún si