Publicitat
Política · 26 de Març de 2021. 13:28h.

Illa denuncia "la decadència" de Catalunya

El líder del PSC acusa Aragonès de treballar només per “la meitat dels catalans”

Illa denuncia "la decadència" de Catalunya

El líder del PSC, Salvador Illa, ha considerat que el discurs d'Aragonès ha estat "decebedor, un catàleg exhaustiu del que no s'ha fet en els últims 10 anys", i alhora que s'ha limitat "a reproduir el programa electoral de la CUP".

“A Catalunya no estem pel que hem d'estar”, ha lamentat Illa, a més de lamentar que el pacte d’ERC amb la CUP “és un pacte nascut de la divisió, llastrat per la divisió i està destinat a la divisió. Només mira els interessos de la meitat dels catalans”.

“Està segur que el millor soci és la CUP, son els antisistema els que poden garantir l'estabilitat, no creu que cal un canvi de rumb?”, ha preguntat, a més d’afegir “se’n recorda d’Artur Mas i de la paperera de la història?”. “Quan un projecte no realitzable no es soluciona amb l’obsessió”, ha sentenciat.

"La victòria del PSC fa possible una majoria d'esquerres, però ha escollit seguir parapetat en la seva còmoda trinxera, amb una Catalunya estancada i el país bloquejat. Vol repetir el fracàs, però el que cal és competència, no independència”, ha criticat.

Illa ha lamentat que des de l’independentisme es diferenciï entre “bons i mals catalans”. Ha insistit també en la “decadència” de Catalunya per culpa del procés.

"Ha fet un plantejament divisiu que ha dividit la nostra societat. Ara Catalunya és menys rica que no era el 2010 i s'han desprestigiat les institucions”, ha considerat, a més d’instar Aragonès a treballar per “unir Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 David, FOLGUEROLES, 27/03/2021 - 13:11

Vaya, ahora resulta que un tercer partido independentista, el PSC, se ha sumado a los otros dos para denunciar la "decadencia de Cataluña"

#11 Menjamela Grandi, Anapurna, 27/03/2021 - 11:57

Horrorosa decadencia a la que no se habría llegado sin la inestimable colaboración de los socialistas, que proponen, secundan y firman cordones sanitarios contra fuerzas perfectamente democráticas (pacto del Tinell, cordón contra Vox) y siempre están ahí para servir de muleta a los totalitarios lazis cuando los votos de estos no llegan.

#10 Jaume, l´alguero, 27/03/2021 - 00:22

Illa sin ser santo de mi devoción, y vencedor, como lo fue Arrimadas está a años luz, mejor me refiero, del Pedro el mañico. De verdad no les da vergüenza ser presidente habiendo perdido? Dónde está la deportividad? El segundo tiene mérito pero hay otro que es mejor, falta deportividad en la política, la trampa está normalizada en la políti

#9 Santi F., BCN, 26/03/2021 - 20:31

El mejor discurso de todos.
Al César lo que es del César.
Illa sería un magnífico President y cambiaría muchas cosas.

#8 M Pilar, Barcelona, 26/03/2021 - 17:17

Por mucho que les pese a algunos, las intervenciones del Sr. Illa han sido las de más contenido político y propositivo que se han oído y que se oirán por parte de el resto de intervenciones del Parlament!!!.