Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2021. 09:36h.

Illa, el perdedor del debat

Aragonès prefereix pactar amb els Comuns que amb el PSC

Illa, el perdedor del debat

El president del grup parlamentari dels socialistes, Salvador Illa, es va oferir al president de la Generalitat en diverses ocasions per negociar l'aprovació dels Pressupostos, però Pere Aragonès sempre li va tancar la porta i, de fet, ha preferit negociar amb els Comuns que amb el PSC.

L'últim oferiment d'Illa va arribar la setmana passada després que la CUP anunciés la seva esmena a la totalitat, però Aragonès va rebutjar públicament l'oferta perquè "vostè i jo no compartim model de país". "No vull alterar el rumb, estic disposat que ens trobem, però no canviaré la meva posició ni el rumb que marquem a l'inici de la legislatura", va afegir.

I Malgrat presentar l'esmena a la totalitat, la portaveu dels Socialistes-Units per Avançar, Alícia Romero, va dir ahir en el debat a la totalitat que "la nostra actitud es mantindrà inalterable perquè el país necessita una alternativa que proporcioni a Catalunya un bon govern, estabilitat, unitat i mirada llarga".

Finalment, Romero va ficar el dit en la nafra en assenyalar que "el pacte agònic" amb el grup de Jéssica Albiach per a tirar endavant els pressupostos "constata l'obertura de nou escenari" en el qual "la ruptura en el si del Govern és manifesta".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 electra, Barcelona, 24/11/2021 - 09:08

Pensava que aquest diari era més imparcial però ja fa molt que sou de Ciudadanos. Més val no gegir-lo més!!!

#12 electra, Barcelona, 24/11/2021 - 09:05

De perdedor res de res. Que entenent per perdedor vostes senyors de ciutadans?

#11 Die Frage, Chez Titole, 23/11/2021 - 17:17

Porta el pentinat de Puigdemont al 50 per cent. És patètic aquest home.

#9 marc, barcelona, 23/11/2021 - 14:09

Una alternatica dice la tipa, el psc es una alternatica al regimen lazi? si sois sus chachas.

#8 Rasca, castelldefels, 23/11/2021 - 13:02

El PSC actualmente es el pagafantas del independentismo.....

#8.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 23/11/2021 - 14:41

Disculpe pero, de "actualmente", nada. El PSC ha sido palanganero mayor del independentismo desde que llegó la democracia, no hay más que ver los nombres de sus figuras históricas: burgueses. Otra cosa es que buena parte de sus votantes aún no se hayan enterado. Por aquí pasean unos cuantos, que por cierto rara vez comentan estas noticias…