Publicitat

Proposa Eva Granados com a presidenta del Parlament

Illa mou fitxa

El líder de PSC, Salvador Illa, ha anunciat que el seu partit proposarà Eva Granados com a presidenta de Parlament. Illa també ha assegurat que es presentarà a la investidura amb l'objectiu de formar un govern amb els Comuns. Illa considera que el Parlament ha de ser presidit "per una dona d'esquerres".

Per al dirigent socialista, les passades eleccions han "obert una nova etapa es vulgui veure o no. El canvi és irreversible i ens toca liderar-lo. Les fórmules divisives no tenen recorregut".

L'exministre ha lamentat que el procés "no ha servit per a res" i ha demanat "passar pàgina". "Són responsables els qui han governat, però tots ho som. No ens hem de fer retrets. No quedar enrocats en dir qui és culpable. L'únic camí de retrobament és el diàleg i no reincidir en errors passats", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 David, FOLGUEROLES, 25/02/2021 - 15:10

Si Illa es independentista yo no se porque no proponer a la Granados de lo que sea. Claro que en la Gene hay independentistas de diversos escalafones e Illa debe pertenecer al que ahora no toca.

#5 Política estèril, Barcelona, 25/02/2021 - 14:29

Proposo una dona d'esquerres, comencem malament, proposo a Eva Granados i punto. Esquerres i dretes; homes i dones; indepes i no indepes; catalans i castellans, picabaralles entre tots i rien de plus, una política estèril i molt cara

#4 Marcial, Santa Coloma, 25/02/2021 - 13:13

El illa moviendo ficha, que me parto, ese aun no se ha enterado que quien manda y decide son las 9 de las cup. Pero donde van con esta broma, incluso podría evitarse el discursito de investidura. ¿Querrá el psc sustituir los antidisturbios por binomios chico-chica? pues es lo que tocará para los próximos 4 años.

#3 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 25/02/2021 - 12:45

Hombre, creo que no ha salido diputado, pero el ideal seria Joan BonaNit, megáfono en mano para amenizar las "tertulias"

#2 no soy nadie, barcelona, 25/02/2021 - 12:29

Especialista en dorar la pildora, el que no tenga quince o veinte apellidos catalanes no cuela. No me gusta.