Publicitat

El líder del PSC torna a oferir-se a Pere Aragonès per pactar els Pressupostos

Illa no aprèn

El president del grup parlamentari del PSC, Salvador Illa, ha reclamat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, "una reunió urgent" per fer "un oferiment per fer un projecte de Pressupostos de país" després de constatar que "la majoria de la investidura s'ha trencat".

Illa ha fixat cinc eixos: "reforçament de la penitent", "èmfasi en la reconstrucció econòmica", "aprofitament dels fons europeus", "garantir que ningú queda endarrere" i "garantir que hi ha recursos per a polítiques d'igualtat".

El líder socialista ha insistit que la majoria independentista al Parlament "no té la solidesa necessària per afrontar amb solvència per afrontar els problemes que té Catalunya". "Voldria que aquesta reunió es produís avui mateix després de la sessió de control", ha dit, poc abans que arrenqui la sessió al Parlament.

 

 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Illa no aprèn?, Barcelona, 17/11/2021 - 17:37

El PSC és la minyona de Sànchez
Sànchez és la minyona de l'independentisme

El PSC és la minyona de l'independentisme

#14 Marta, Girona, 17/11/2021 - 14:15

Quin paperot i quina manca de respecte als seus votants...

#13 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 17/11/2021 - 13:25

Comprendo la postura oficial del PSC: Cat. necesita un presupuesto que maneje el Eurocuponazo aunque haya que votarlo con la nariz tapada. Lo que no comprendo (o más bien sí, y por eso es un partido despreciable) es que el PSOE esté dando largas a hacer lo propio en otras CC.AA., p.ej. Andalucía, que TAMBIÉN necesita aprobar su presupuesto.

#12 Arnau, Barcelona, 17/11/2021 - 11:39

El nivell intelectual del filosof Illa està molt per sobre del petitó de la banda que amb trenta-nou anyets l'han col.locat per exercir de titella i defensar la classe parasitaria que viu de l'erari public. El petitó pactarà amb el diable per mantenir tot el tinglado i despreciarà qualsevol alternativa que afavoreixi l'interés general.

#11 Ojotuerto, Calafell.TAB, 17/11/2021 - 11:08

Al PSC que venga con lo de "rota la unidad separatista" es de lo más necio, cínico y falso que puede decir. A los separatistas los une, las nómines de enchufats, la Ley Electoral Espanyole, "la culpe es de Madrit". El 3%. El Rescat del Barça per la Real federación. Les subvencions. El Viure per encima dels morts de les Residencies. La Jeta