Publicitat
Política · 16 de Juny de 2021. 15:32h.

Illa recorda Aragonès que va prometre els Pressupostos

"Faci honor al seu compromís"

El líder de PSC, Salvador Illa, durant el ple de Parlament, ha preguntat a Pere Aragonès si "presentarà el seu govern la Llei de pressupostos 2021 en aquesta cambra, tal com vostè es va comprometre a fer?".

Aragonès ha replicat que "si s'hagués produït la investidura a finals de març, haguéssim estat en condicions de fer això; en haver-se produït durant el mes de maig, saben perfectament que si ara encenguéssim la maquinària estarien en vigor durant un mes i mig, dos mesos".

"Per tant, no es podrien aplicar aquests pressupostos ni les novetats, perquè el mes de novembre no es poden començar a aplicar els nous Pressupostos. Estàs començant a fer el tancament de l'any", ha afegit.

Illa ha recordat llavors que "el dimarts 9 de febrer, en un debat televisiu vostè va dir literalment: 'Jo aquí vull agafar un compromís'. Ho va dir vostè. 'Amb la meva investidura anirà en paral·lel un acord de pressupostos’”.

"Ha comparegut tres vegades a la investidura i per tres vegades ha incomplert la seva promesa. Com Sant Pere, 3 negacions", ha assenyalat, a més de sentenciar que "li demano que faci honor al seu compromís. Jo vull un president de la Generalitat amb credibilitat".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Mary Luz, Luarca, 16/06/2021 - 15:56

A Illa le molesta que los demás le imiten a él y a su jefe Fraudez I de España.
Ninguno de los dos ha cumplido jamás nada de lo prometido.
Aragonés está haciendo ni mas ni menos que lo que se espera de él, es decir, joderlo todo al máximo en el mínimo tiempo posible.

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 16/06/2021 - 15:48

A su jefe lo ningunea Biden. A ese, cualquiera.